Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πληρωμές ΚΕΑ και Επιδόματος Παιδιού εντός της εβδομάδας

Εβδομάδα πληρωμών είναι αυτή που ξεκίνησε και εντός των επομένων ημερών θα καταβληθούν η Δ’ δόση του Επιδόματος Παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ, καθώς και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
Ειδικότερα:
Επίδομα παιδιού Α21 δ΄ δόση 2018
Η πληρωμή, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη. Η πίστωση των χρημάτων θα ξεκινήσει από την προηγούμενη, ημέρα Τρίτη 25/9 τις απογευματινές ώρες.
Η δ’ δόση 2018 για το οικογενειακό επίδομα, αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.
Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή ακολούθως, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει φέτος Α21.
Καταβολή ΚΕΑ
Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σε 306.196 δικαιούχους όπως ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.
H πληρωμή αφορά τα χρήματα του Σεπτεμβρίου.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες στις 27/09/2018, και θα ολοκληρωθεί στους δικαιούχους στις 28/09/2018.
Η πληρωμή του ΚΕΑ, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.
Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
 
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: