Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Σμύρνης με διακριθέντα τον Πέτρο Ντιντιλά!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας του Πανιωνίου για την 5η αγωνιστική της Superleague U19. Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες και τον κακό αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με τον δικό μας Πέτρο Ντιντιλά στην κυριολεξία να κατεβάζει τα «ρολά», κρατώντας την πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους.
Έπρεπε να κοπιάσει ο Απόλλωνας για να φτάσει στο πρώτο του φετινό “τρίποντο” στο πρωτάθλημα της Super League U19, μιας και χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 για να επιβληθεί, τελικώς, του Πανιωνίου με 2-1. Ειδικά σήμερα ο νεαρός πορτιέρο Ντιντιλάς κράτησε το σκορ με συνεχόμενες σωτήριες αποκρούσεις, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας έφτασε τους 4 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Στον αγώνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές λέγοντάς τους ότι θα είναι κοντά τους ο,τι και αν χρειαστούν. Μαζί του ήταν και ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Αρβανίτης.
Στη φωτογραφία διακρίνονται οι συντοπίτες Πέτρος Ντιντιλάς και Σάκης Παλάνης, οι οποίοι αφήνουν άριστες εντυπώσεις με την ομάδα U19 της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: