Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1

Χαρές και πανηγύρια σήμερα στους Σαρακηνούς, αφού η Θύελλα μετά την εκκωφαντική νίκη επί των Προμάχων που δεν λένε να ξεμπλέξουν με τίποτα από τα πιθανά σενάρια υποβιβασμού, από σήμερα είναι και με την βούλα σε ανώτερη κατηγορία(τώρα σε ποια θα το δείξει η ιστορία, ή μάλλον η αναδιάρθρωση αν υπάρξει τέτοια).
Το Μάνδαλο ξύπνησε ξαφνικά από τον λήθαργο και πέτυχε ευρεία νίκη επί του ανεβασμένου εσχάτως Εθνικού Γιαννιτσών. Από εκεί και κάτω ένας κακός χαμός... Ο Ακρίτας Σωσάνδρας δείχνει να ξεμπερδεύει για τα καλά με την υπόθεση παραμονή, αφού νίκησε έστω και δύσκολα σήμερα τη Νίκη Καλής σ' ένα εξάποντο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους όμως να παραμένουν θεωρητικά εντός στόχων. Σημαντικό βήμα παραμονής κι από το Μελίσσι, αφού κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση του υποβιβασμένου και μαθηματικά πλέον Άρη Αμπελειών. Μεγάλο διπλό για τη Νίκη Αξού μέσα στα Γιαννιτσά επί της Αναγέννησης σ' ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου, κι έστω κι αν δεν μπόρεσε να βάλει καμία ομάδα από κάτω, εντούτοις αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή, βυθίζοντας ακόμα πιο χαμηλά στην βαθμολογία τους απογοητευτικούς γηπεδούχους.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες και τον 1ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής, έγινε το αναμενόμενο και κέρδισαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εύκολα ή δύσκολα και αναμένεται μεγάλη μάχη κυρίως στην κορυφή της βαθμολογίας. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές και η βαθμολογία στην Α1:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 20η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2-1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 3-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 7-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 20η αγωνιστική 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 0-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 0-4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 0-3
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: