Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας - Βαθμολογίες

Μία αγωνιστική πριν το τέλος, το πρωτάθλημα της Α1 έλαβε ουσιαστικά τέλος, αφού όχι μόνο δεν θα διεξαχθούν play off όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό με την Θύελλα Σαρακηνών πρωταθλήτρια, αλλά ούτε και play out, μια εξέλιξη που φαινόταν μέχρι πρότινος να έχει βάσιμες πιθανότητες. Έτσι από σήμερα υποβιβάζονται απευθείας στην Α' κατηγορία, ο Άρης Αμπελειών που ήταν ήδη γνωστός, μαζί με τη Νίκη Καλής και την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ότι και να συμβεί την τελευταία αγωνιστική, το μόνο που θα μπορέσει να επηρεάσει χωρίς επιπτώσεις, θα είναι η τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων και τίποτα περισσότερο...
Έτσι λοιπόν οι ήττες της Αναγέννησης Γ. στους Προμάχους στο εξάποντο παραμονής και της Νίκης Καλής στον Άγρα από τον Άρη Νησίου παρά τις αντίθετες φήμες, έδωσαν τελικά μια πολύ ξεκούραστη λύση σε όσους είχαν πιάσει τα κομπιουτεράκια και έκαναν διάφορους υπολογισμούς και σκέψεις για τις τελευταίες αγωνιστικές και τις βαθμολογικές διαφορές που πιθανόν θα προέκυπταν στην ουρά της βαθμολογίας.
Το διπλό για τον Ακρίτα Σωσάνδρας στις Αμπελειές, η ισοπαλία στη Νέα Τραπεζούντα ανάμεσα σε Εθνικό Γ. και Δόξα Μελισσίου και η νίκη της τοπικής Δόξας στο Μάνδαλο επί της πρωταθλήτριας ομάδας της Θύελλας Σαρακηνών, συμπληρώνουν ότι διαδραματίστηκε από πλευράς αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα της Α1 την σημερινή προτελευταία αγωνιστική.
Στον 2ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής, η επερχόμενη τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν κυρίως για play out και υποβιβασμό. Νίκη-ανάσα για τα Άθυρα στο Δαμιανό και ίσως πολύτιμη ισοπαλία της Νέας Πέλλας στην Καρυώτισσα, είναι τα αποτελέσματα των γειτονικών ομάδων στην Α' κατηγορία που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε Α1 και 2ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 21η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 2-0
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-0
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 2-3
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 21η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 1-2
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1-3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-0
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 1-0
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: