Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Νέα Δεξιά: 1ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, αρχαιρεσίες και παρουσίαση υποψήφιων Ευρωβουλευτών

Διεξήχθησαν σήμερα και τελείωσαν πριν από λίγο, οι εργασίες του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δεξιάς που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας. Κατά την διάρκεια του ημερήσιου Συνεδρίου, εκτός των δρομολογημένων εσωκομματικών διαδικασιών, το πρόγραμμα περιελάμβανε και την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δεξιάς(βίντεο) από τον πρόεδρο του κόμματος Φαήλο Κρανιδιώτη, με τον συντοπίτη μας Θωμά Γιόφκο να συμπεριλαμβάνεται και να παρουσιάζεται πλέον και επισήμως σ' αυτό και να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση(βίντεο).
Ο Θωμάς Γιόφκος κατά την διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, τόνισε την μεγάλη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών, αλλά και την σημαντική συμβολή του κόμματος της Νέας Δεξιάς στην κατεύθυνση της αλλαγής του «μίγματος» πολιτικής της ΕΕ, εάν το κόμμα βγει ενισχυμένο απ' αυτή τη εκλογική διαδικασία. Κλείνοντας ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο Φαήλο Κρανιδιώτη, για την μεγάλη τιμή που του έκανε να τον συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δεξιάς.
Στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος Νέας Δεξιάς έδωσαν το «παρών», ο Βασίλης Τσιάρτας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και ο Στηβ Λάλας ελληνοαμερικανός πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ(δεν θα είναι υποψήφιοι, δήλωσαν όμως στήριξη στην προσπάθεια του κόμματος και του προέδρου), οι οποίοι απηύθυναν και σύντομους χαιρετισμούς στο Συνέδριο.













1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πού πάς ρε Καραμήτρο άκου εκεί νέα δεξιά. Και είς ανώτερα τώρα,την επόμενη φορά με την Χρυσή Αυγή να πάς