Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Το Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο Πεντάλοφο Κιλκίς, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θωμάς Γιόφκος

Το Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο Πεντάλοφο Κιλκίς, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δεξιά Θωμάς Γιόφκος.
Ο κ. Γιόφκος παρέστει σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στην Αποκαθήλωση, στο Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο Πεντάλοφο Κιλκίς, όπου ο Καθηγούμενος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, οι μοναχοί και πλήθος κόσμου τέλεσαν τη λειτουργία. Η στιγμή της αναπαράστασης του Ιησού Χριστού όπου το άψυχο Σώμα του Κυρίου καθώς και η λειτουργία του επιταφίου είναι για τους πιστούς μια εμπειρία ενδυνάμωσης πίστης, και πραγματικά μια μοναδική θρησκευτική στιγμή. Ο Εσταυρωμένος βρίσκετε ψηλά σε παρακείμενο ύψωμα έξω από το χώρο του μοναστηριού.
Ο συντοπίτης μας υποψήφιος ευρωβουλευτής, είχε την ευκαιρία για μια πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον Γέροντα Χρυσόστομο, παίρνοντας την ευχή του και διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι, ότι πρόκειται πραγματικά για έναν πολύ χαρισματικό και άγιο Πατέρα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: