Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών Πέλλας: Ανακοίνωση υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων στη Δ.Κ. Πέλλας

Εδώ και καιρό ακούγονται διάφορες φήμες άλλοτε φωναχτά και άλλοτε ψιθυριστά, κατά βάση παρασκηνιακά όμως και ανεπίσημα, για το αν, πόσοι και ποιοι θα είναι τελικά οι τοπικοί συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την Δ.Κ. Πέλλας και ποιοι και πόσοι οι αντίστοιχοι υποψήφιοι που θα τους στελεχώσουν. Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν απόλυτα φυσιολογικά, όσο οι συνδυασμοί κρατούν ακόμη «κλειστά» τα χαρτιά τους, μόλις λίγες μέρες πριν από την κατάθεση των ψηφοδελτίων. 
Η Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών Πέλλας έχοντας και το όνομα και την χάρη, πήρε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει πρώτη μερικά από τα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της. Δεν υπάρχει και μην ψάξετε να τον βρείτε σ' αυτόν τον συνδυασμό ο εκλεκτός, ο θεόσταλτος, ο μοναδικός, ο ένας που θα είναι πιο ίσος από τους άλλους, ο «σημαδεμένος» εκ προοιμίου «αυτοανακηρυσσόμενος πρόεδρος». Όλοι οι ανακοινωθέντες ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία, θα είναι εν δυνάμει υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι και όπως επιτάσσει ο «Κλεισθένης», εν δυνάμει υποψήφιοι πρόεδροι κοινότητας, χωρίς «κρυφές πριμοδοτήσεις και μπόνους», χωρίς υστερόβουλες μονοσταυρίες και επιλεκτικές δισταυρίες, χωρίς «σκοτεινές» φωτογραφικές υποψηφιότητες, με μοναδικό κριτήριο την εμπιστοσύνη και ψήφο των πολιτών, όπως πρώτη το είχε προβλέψει, ανακοινώσει και δημοσιοποιήσει με την εκλογική διακήρυξη για το ψηφοδέλτιο της η Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών, πριν ακόμη ο νόμος μεταγενέστερα με τροπολογίες, το καταστήσει απόλυτα σαφή προς πάσα κατεύθυνση. 
Τα πρώτα λοιπόν επισήμως ανακοινώσιμα ονόματα του ψηφοδελτίου της Προοδευτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών Πέλλας, με την ρεαλιστική προοπτική αλλά και τη δέουσα προεκλογική τακτική, στις αμέσως επόμενες ημέρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης στο Πρωτοδικείο να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ενός πλήρους και δυναμικού ψηφοδελτίου, είναι τα εξής:

1. Γκέτσιος Λάζαρος του Κωνσταντίνου - Στιχουργός
2. Κάνος Πέτρος του Κωνσταντίνου - Δημόσιος Υπάλληλος
3. Κούλης Σταύρος του Γεωργίου - Γεωπόνος
4. Μήντος Νικόλαος του Κωνσταντίνου - Αγρότης/Επιχειρηματίας
5. Μήντου Σταυρούλα του Νικολάου - Ιδιωτική Υπάλληλος
6. Παπανικολάου Κωνσταντίνος του Μιχαήλ - Δημοτικός Υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: