Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-4)1-8. Αποφόρτιση και αποκατάσταση...

Περισσότερο με πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης από τα εξαντλητικά 120 λεπτά του αγώνα κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη παρά με επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, έμοιαζε η αναμέτρηση της Δωροθέας για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, που σοβαρός και μετρημένος πέρασε ένα εύκολο και ξεκούραστο απόγευμα.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε καμιά κριτική ή ανάλυση, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, με τους γηπεδούχους να μην προβάλουν καμία αντίσταση και με την παρουσία τους τουλάχιστον σήμερα, να παραπέμπουν σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων με πολλές ευκαιρίες και γκολ μέχρι το 70ο λεπτό, όταν τακτικά μπήκε «κόφτης» για να μην ξεφύγει ακόμη περισσότερο το σκορ... Τα τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχαν οι Πλιόγκας Η.(15'), Παναγιωτέλης(18'), Βογιατζής(35'), Μπρατσούδης Τ.(40',50' πέναλτι,55',70'), Μπουράκης(65').
Οι γηπεδούχοι ήταν ζωντανοί μόλις για ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, όταν αρχικά μείωσαν το σκορ με τον Κλεισούρη(20') και στη συνέχεια δημιούργησαν μια-δυο καλές φάσεις μπροστά στο τέρμα της Πέλλας. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν η Πέλλα τράβηξε «ποδόφρενο» με «απαγόρευση» επιθέσεων επιλέγοντας την συντήρηση δυνάμεων, οι γηπεδούχοι με ασθενική αντίδραση όσο τους επιτράπηκε, δοκίμασαν κάποιες επισκέψεις στην περιοχή του Δομουκτσίδη, χωρίς όμως σοβαρές απαιτήσεις και ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Εύκολο και το έργο της διαιτητικής τριπλέτας των κ.κ. Ατζαμιδάκη, Λαμπρίδη, Βλαδίκα.
►Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται το Μάνδαλο, ενώ η Δωροθέα φιλοξενείται στη Νέα Τραπεζούντα από τον Εθνικό Γιαννιτσών. 
►Για την Πέλλα δεν αγωνίστηκαν για διάφορους προληπτικούς ή άλλους λόγους οι Καρατζιάς, Τοπάλης, Πολυχρονόπουλος, Κατσαμακτσής, Μαλλόλι, Λαμπρούδης, Αλευρούδης, Γεωργιάδης, Πλιόγκας Γ., Κιοσελάκης. 
►Άριστη η φιλοξενία των γηπεδούχων.
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας(Μπογδάνης): Κοντόπουλος, Σαμαράς, Πέϊκος(Μητεόπουλος 71'), Μανόγλης(Γκιώσης 46'), Γρηγοριάδης, Σταματιάδης, Κλεισούρης(Αδέμης 46'), Κόγιος, Νούσης(Κουρουκαφόπουλος 46'), Σαπουντζής, Μιχαϊλίδης.
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Παναγιωτέλης(Γερμανούδης 55'), Βασιλάκογλου(Αλμπάνης 60'), Τανταλίδης, Πλιόγκας Η., Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος Γ.(Πρέτσι 30'), Μπουράκης, Βογιατζής, Καμπούρης(Στάγκος 60'), Μπρατσούδης Τ..
Μια προσφορά














Δεν υπάρχουν σχόλια: