Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα των αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Στα δύο σημερινά παιχνίδια για την Α1, οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους. Στο Μελίσσι η τοπική Δόξα κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον Άρη Νησίου, που τον λύγισαν στο τέλος τα προβλήματα και η μεγάλη θέληση για νίκη των γηπεδούχων. Στο Μάνδαλο σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, η Δόξα πιο κυνική, με κομβικά χρονικά τέρματα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε το πολύτιμο τρίποντο με αντίπαλο τον Ακρίτα Σωσάνδρας, σε μια αναμέτρηση που εκ προοιμίου, αλλά και στο ημίχρονο φαινόταν ντέρμπι με αβέβαια εξέλιξη.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, ξεχωρίζει η νίκη του Παλαιφύτου με το σκορ της ημέρας και ίσως ενός από τα μεγαλύτερα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων φέτος, επί των Ελπίδων Προμάχων.
Στο Μάνδαλο ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού εκτός από τα δύο γρήγορα γκολ ένα για κάθε ομάδα, τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνοντας τις καλές συστάσεις και δίνοντας άλλο χρώμα, σ' ένα αρκετά αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι γρήγορα τέρματα, αλλά αυτή τη φορά δύο μόνο από την πλευρά των γηπεδούχων, τα οποία έφεραν την τακτική για το αποτέλεσμα ως πρώτο ζητούμενο, με τους γηπεδούχους οπισθοχωρημένους να δίνουν γήπεδο προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται εμφανώς σε κλειστές άμυνες και παρ' όλη την κατοχή, να μην μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καθαρές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Πολύ καλή παρουσία κι από τις δύο ομάδες στη μία ώρα αγώνα, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται άριστα την έδρα και τα ατού τους και τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τις εντυπώσεις, με το καλό τους στήσιμο και την σωστή τους ανάπτυξη, αλλά να ολιγωρούν αμυντικά και να χάνουν το ματς από δύο στημένα.
Καλή η διαιτησία της αναμέτρησης σ' ένα παιχνίδι χωρίς τις πολυσυζητημένες φάσεις, με τον ρέφερι στον πειθαρχικό έλεγχο στα όρια που επιτρέπει η έδρα, αλλά τον δεύτερο βοηθό με εύκολα λάθη, ευτυχώς όχι σε καίριες περιπτώσεις.
Τα τέρματα πέτυχαν για την νικήτρια γηπεδούχο Δόξα Μανδάλου ο Αναστασιάδης(5') και ο Τσελεπής(50', 55') και για τον φιλοξενούμενο Ακρίτα Σωσάνδρας είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παπαδόπουλος(10'). Παρακολουθείστε στο βίντεο μερικές από τις καλύτερες φάσεις και γκολ της αναμέτρησης.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-0
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 5-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝ. - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝ. 0-4
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 5-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2η αγωνιστική
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ 0-5
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 4-1
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ 1-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 10-0
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: