Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Απόλυτα αναμενόμενα αποτελέσματα στα δύο σημερινά παιχνίδια για την Α1, αρχικά η ισοπαλία του ντέρμπι του Μελισσίου ανάμεσα σε Δόξα και Ακρίτα Σωσάνδρας, αγώνα που παρακολουθήσαμε, κι έπειτα η νίκη του Άρη Νησίου στο Ριζάρι επί του τοπικού Ορφέα.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες όλα κύλισαν φυσιολογικά, ενώ στη Γ' Εθνική ο Αλμωπός Αριδαίας μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Θερμαϊκό Θέρμης σε περίπατο, η Αναγέννηση Γιαννιτσών έφτασε κι αυτή σε εύκολη νίκη υποδεχόμενη τον Π.Α.Σ. Φλώρινα, με τη Θύελλα Σαρακηνών να γνωρίζει την ήττα στα Τρίκαλα από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο Εδεσσαϊκός «εισέπραξε» κι αυτός με τη σειρά του το τρίποντο-δώρο από την παραιτημένη Α.Ο. Σειρήνα. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Στο Μελίσσι, μέτριο γενικά το θέαμα, σ' ένα καλύτερο τακτικά πρώτο ημίχρονο και σ' ένα πιο άναρχο δεύτερο, οι δύο ομάδες πήραν στο τέλος ότι ακριβώς άξιζαν. Όχι τόσο καλό ποδόσφαιρο, ελάχιστες μεγάλες φάσεις και τα δύο τέρματα που είδαμε περισσότερο συγκυριακά προέκυψαν από ανύποπτες φάσεις, παρά ως καρπός αυξημένων επιθετικών απαιτήσεων. Όχι πως δεν το ήθελαν ή δεν το ζήτησαν, αλλά φαίνονταν τόσο καλά αλληλομπλοκαρισμένες, που δεν επέτρεπαν η μία στην άλλη δημιουργικά ιδιαίτερα πράγματα. Στο τέλος η Δόξα θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη, αλλά τόσο το σουτ του Πισμισάκη αρχικά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, όσο και στη συνέχεια το ασθενές σουτ του Σαρρή αποκρούστηκε σχετικά εύκολα από τον Δημητριάδη. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 60' με κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου μετά από κόρνερ του Αταλασίδη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιρίδη, που κέρδισε ο Πισμισάκης. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη, που μάλλον ο φακός δικαιώνει τις αποφάσεις του. Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα, αργότερα... 
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 6η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-2
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 3-1
ΑΡΗΣ ΠΡ.ΗΛΙΑ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 3-0
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 2-3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-2

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 4-0
Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3-0
Μ.ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 2-1
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-3 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: