Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Αποδοκιμασία των ακραίων φωνών από τον υφυπουργό Εξωτερικών

Στην καταδίκη των ακραίων φωνών, μεταξύ των οποίων του στέλεχους της ΝΟΔΕ που πανηγύριζε για τη φωτιά στην προσφυγική δομή «One Happy Family» στη Λέσβο, προχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, από το βήμα της Βουλής.
Σε σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας η τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, κάλεσε τον υφυπουργό να καταδικάσει τη στοχοποίηση κομμάτων και εφημερίδων ως αυτοί να είναι εσωτερικός εχθρός.
«Να το τονίσω πάλι, ότι ειδικά όσον αφορά στην κυβέρνησή μας δεν χωράει καμία ακραία στάση. Και αν το πάμε και πιο συγκεκριμένα, δεν δεχόμαστε καμία ακραία στάση και ούτε από στελέχη, τα οποία είτε υπηρετούν την κυβέρνησή μας είτε το κόμμα από το οποίο προέρχεται αυτή η κυβέρνηση και το έχουμε αποδείξει συγκεκριμένα. Συγκεκριμένα, με συγκεκριμένες διαγραφές στελεχών» απάντησε ο κ. Βλάσης αναφερόμενος στη χθεσινή διαγραφή του Δ. Καρασούλα.
«Χαίρομαι που καταδικάζετε αυτές τις ακραίες φωνές και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου» σχολίασε η κ. Αναγνωστοπούλου που πριν είχε σημειώσει το εξής: «Περιμένω από τη κυβέρνηση και όχι μόνο εγώ, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοκρατικός κόσμος να καταδικάσει οτιδήποτε παραβιάζει το κράτος δικαίου, το θέτει σε αμφισβήτηση και κυρίως όταν κόμματα, εφημερίδες στοχοποιούνται ως ο εσωτερικός εχθρός. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα για τη Δημοκρατία, να ακούγονται οι άλλες φωνές που ακούγονται να στοχοποιούνται ως εσωτερικός εχθρός και θα μου επιτρέψετε να επιμείνω σε αυτό».
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: