Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αν η γιαγιά είχε ... θα ήταν παππούς

Ότι η ομάδα μας διαθέτει ποιοτικούς πελλιώτες ποδοσφαιριστές, νομίζω είναι κάτι που δύσκολα κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει. Βέβαια επίσης αναμφισβήτητο είναι, ότι ο αριθμός τους είναι σχετικά περιορισμένος ή τουλάχιστον δεν είναι αρκετός ώστε με ελάχιστες προσθήκες, να βασιστείς και να δημιουργήσεις ένα πλήρες πελλιώτικο ρόστερ «αυτοδύναμο» και αυτάρκη.
Αναρωτιέμαι όμως τι θα συνέβαινε, αν ως «δια μαγείας» καταφέρναμε να συγκεντρώσουμε όλα τα παιδιά στα οποία κυλάει έστω και κατά το ήμισυ πελλιώτικο αίμα.... Και λέω «δια μαγείας», γιατί προφανώς σε κανένα χωριό του κόσμου, σε καμία ομάδα ερασιτεχνική ή επαγγελματική με τα σημερινά δεδομένα, δεν συμβαίνει αυτό. Όλες μα όλες oi ομάδες μετράνε τέτοιες «απουσίες» και «απώλειες», είτε λόγω σπουδών, είτε λόγω στρατού, είτε λόγω επαγγέλματος, είτε οικογενειακής μετανάστευσης, είτε λόγω τραυματισμών, είτε τέλος ακόμα και εξαιτίας κάποιων άλλων «περίεργων και ανεξήγητων» λόγων. Το ρόστερ της φετινής ομάδας και τους πελλιώτες που συμμετέχουν σ' αυτό λίγο πολύ τα γνωρίζετε όλοι. Οι φετινές προσθήκες είναι τρεις όσο αφορά τους πελλιώτες ενώ προστίθεται και μια 6αδα-7αδα νεαρών από τα παιδικά μας τμήματα, που συμπληρώνουν με αρκετό «μέλλον», το ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας μας. Ο Στέφανος Καμπούρης, ο Ζαφείρης Παναγιωτέλης και ο Θανάσης Αργυράκης προετοιμάζονται με την ομάδα μας την φετινή περίοδο, κι αν πάνε όλα κατ' ευχήν, θα είναι σύντομα και επίσημα τα νέα μέλη της..Όμως υπάρχει ποδοσφαιρικό πελλιώτικο «αίμα», που για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρω, δυστυχώς δεν «ρέει» στις «φλέβες» της ομάδας μας. Ας δούμε όλα τα ονόματα των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών(και προπονητών) που έχουν μικρότερη η μεγαλύτερη σχέση με την Πέλλα και δεν αγωνίζονται στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι, ότι αν όλοι αυτοί ήταν στο ρόστερ μαζί με τους υπάρχοντες, θα συνέθεταν έστω και με μια μικρή δόση υπερβολής, μια ποδοσφαιρική «υπερδύναμη» για τα δεδομένα του νομού μας και όχι μόνο...

Ηλιάδης Ηλίας (Μακεδονικός Ασκού)
Νινιατσούδης Κώστας (Μ.Α. Νέας Πέλλας)
Κράϊτσης Πέτρος (Μ.Α. Νέας Πέλλας)
Παλιάϊκος Δημήτρης (Εθννικός Γιαννιτσών)
Κουτρογιάννης Αθανάσιος (Ολυμπιακός Κυμίνων)
Σιδηρόπουλος Πέτρος (Αναγέννηση Γιαννιτσών)
Τζεβελέκης Νίκος (Α.Ο. Κιλκισιακός)
Σακκόγλου Παναγιώτης (Ελευθεριακός)
Καρασταμάτης Μανώλης (ελεύθερος)
Εμμανουηλίδης Τάσος (Δάφνη Ακροποτάμου)
Εμμανουηλίδης Δημήτρης ( Δάφνη Ακροποτάμου) 
Μυλωνόπουλος Γιάννης (ελεύθερος)
Μαντζιάρης Βαλάντης (τραυματίας) 
Στεφίδης Τάσος (τραυματίας)

Στους παραπάνω ποδοσφαιριστές αν προσθέσουμε και τους δύο πολύ ικανούς προπονητές(τρεις με τον Κ. Νινιατσούδη που τον συμπεριέλαβα στους ποδοσφαιριστές) Γιώργο Σαββόγλου(Μακεδονικός Ασκού) και Βασίλη Στεφανίδη(Ομάδα της Γερμανίας) που δεν εργάζονται στην ομάδα μας, τότε η νοσταλγία γίνεται πιο έντονη. Στα πλέον αξιοσημείωτα, ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και τρεις τερματοφύλακες, θέση για την οποία η ομάδα μας προβληματίζεται στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει κάποιος που παρελειψα και δεν τον ανέφερα.
 
Στεφανίδης Βασίλης


Σαββόγλου Γιώργος


Εμμανουλίδης Δημήτρης

Κράϊτσης Πέτρος

Νινιατσούδης Κώστας

Σιδηρόπουλος Πέτρος

Παλιάϊκος Δημήτρης

Σακκόγλου Παναγιώτης

Τζεβελέκης Νίκος

Κουτρογιάννης Σάκης

Ηλιάδης Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: