Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ: Η κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου ερασιτεχνών Ν.Πέλλας

Σε μια περίπου εβδομάδα, ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του νομού Πέλλας με την διεξαγωγή της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Η κλήρωση των ομίλων διενεργήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της Ένωσης και όπως αναμενόταν δεν επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις.
Η ομάδα μας επικεφαλής του 10ου ομίλου, θα ξεκινήσει την φετινή περιπλάνηση στο κύπελλο από την Κρύα Βρύση, με αντίπαλο τον ενισχυμένο και πάντα φιλόδοξο Απόλλωνα. Στις άλλες δύο αγωνιστικές του ομίλου θα φιλοξενήσει στην Πέλλα το Φίλιππο Πενταπλατάνου και τη Νίκη Αξού. Η ομάδα μας τα δύο προηγούμενα χρόνια έφτασε στην «βρύση και νερό δυστυχώς δεν ήπιε», χάνοντας και τους δύο τελικούς απο το Νέο Μυλότοπο. Φέτος ο πήχης δεν είναι τόσο ψηλά, αλλά ο θεσμός σίγουρα δεν την αφήνει αδιάφορη και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει εύκολα.
Στους άλλους ομίλους το ενδιαφέρον εστιάζεται στις συναντήσεις ομάδων της Α1, κι αυτό συμβαίνει στον 1ο, 5ο, 7ο και 9ο όμιλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυποτιμούνται κάποιες φιλόδοξες ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, σ' έναν θεσμό που χαρακτηρίζεται ως ο θεσμός των εκπλήξεων. Προκρίνονται στην επόμενη φάση των 16, οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους 12 ομίλους και οι 4 καλύτερες δεύτερες. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση, κι έχουν οριστεί για τρία συνεχόμενα σαββατοκύριακα, με έναρξη το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, ημέρα που θα δώσει το πρώτο της αγώνα και η ομάδα μας στην Κρύα Βρύση. Ας δούμε όλους τους ομίλους όπως καταρτίσθηκαν μετά από την σημερινή κλήρωση:


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2013/2014 – Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΟΜΙΛΟΙ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΚΕΡΑΣΙΑ
ΓΑΡΕΦΙ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΞΙΦΙΑΝΗ
ΑΨΑΛΟΣ
ΒΟΡΕΙΝΟ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΟΡΜΑ
ΠΡΟΜΑΧΟΙ
ΤΣΑΚΟΙ
ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ
4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΙΔΑ
ΔΩΡΟΘΕΑ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
-
5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
ΑΣΠΡΟ
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΡΙΖΟ
ΑΡΝΙΣΣΑ
ΑΡΣΕΝΙ
7ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΝΔΑΛΟ
ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ
ΑΓΡΑΣ
8ος ΟΜΙΛΟΣ
ΡΙΖΑΡΙ
ΚΑΛΗ
ΝΗΣΙ
ΔΑΦΝΗ
9ος ΟΜΙΛΟΣ
Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΘΥΡΑ
10ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΕΛΛΑ
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΑΞΟΣ
11ος ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ
ΠΛΑΓΙΑΡΙ
ΕΣΩΒΑΛΤΑ
ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ
12ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΟ
ΜΕΛΙΣΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: