Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Αρχίζει αύριο η προετοιμασία του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Μπορεί η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά να μην θυμίζει τίποτα από τις προηγούμενες των τελευταίων ετών και οι στόχοι να είναι εντελώς διαφορετικοί, εντούτοις κάθε ποδοσφαιρικό γεγονός κάτω απ' οποιεσδήποτε συνθήκες, μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Πέλλας. Η προετοιμασία αρχίζει αύριο Δευτέρα 5 Αυγούστου, 6 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Πέλλας και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα εντάξει στην ώρα τους.
Ελάχιστα τα νέα πρόσωπα με προεξέχον αυτό του νέου προπονητή κ. Γ. Τσιμπίνη, με το ρόστερ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη και την άμεση μεταγραφική ενίσχυση να κρίνεται απολύτως αναγκαία και επιτακτική. Η διοίκηση ελπίζει και πιστεύει ότι όλα θα είναι έτοιμα όπως και όταν πρέπει, αλλά αυτό που διαφαίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, είναι ότι η φετινή ομάδα θα στηριχθεί κατά βάση στα «δικά» της παιδιά, όσο κι αν θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια κατά την διάρκεια της χρονιάς, αφού ο περιορισμένος αριθμός τους δεν εξασφαλίζει πληρότητα και ενδεχομένως να προκύψουν κι άλλα αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά προβλήματα.
Έτσι με πρώτο ζητούμενο την αξιοπρέπεια και ότι καλύτερο προκύψει σ' ένα αρκετά δύσκολο όμιλο όπως διαμορφώνεται η φετινή Α1, η ομάδα μας αρχίζει από αύριο την σκληρή δουλειά προσπαθώντας να καλύψει όσο γίνεται καλύτερα τις «αδυναμίες» της. Η αλήθεια είναι ότι η καθιέρωση της τα προηγούμενα χρόνια στις κορυφαίες ομάδες του νομού και η «στασιμότητά» της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στην Α1, επιφέρει εκ των πραγμάτων ένα «βέρτιγκο» στην φετινή «μεταλλαγμένη» ομάδα μας, που μέχρι να βρει τα πατήματά της, θα ψάχνεται για τους ρεαλιστικούς στόχους της 
Η οικονομική και ηθική στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο φέτος, είναι όχι μόνο υποχρέωση αλλά πρώτη ανάγκη, γιατί μπορεί να «επιβίωσε» διοικητικά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή το καλοκαίρι, αλλά αγωνιστικά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ' όλους, όλη την αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι πρόκειται καθαρά για ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο, στο οποίο περιήλθαμε από λάθος χειρισμούς και εκτιμήσεις, κι αν το διαχειριστούμε σοβαρά και υπεύθυνα και κυρίως συλλογικά, η ομάδα θα βρει πολύ σύντομα τον δρόμο της...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ηθική υποστήριξη ναι, οικονομική όχι. Γιατί απλά δεν γίνεται. Φτάνει πια τόσα χρόνια. Η διοίκηση ας βγάλει το φίδι από την τρύπα.