Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

«ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ»

ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΣΤΟ   ΑΝΟΙΧΤΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
«Μάϊκ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ»
της μαρι κυριακου
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α Πέλλας σε συνεργασία  με την «ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ», παρουσιάζουν στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα: 9.15 μ.μ. την παιδική θεατρική παράσταση «Οι περιπετειες του Μάϊκ».
Ο αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, ο Μάικ ο Φασολάκης, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα και μοιράζεται με τους μικρούς του φίλους την πιο όμορφη ιστορία!
Η θεατρική παράσταση, «Οι περιπέτειες του Μάικ», είναι βασισμένη στα παραμύθια της Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια. Σκοπό έχει να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.
Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία και ενθουσίασε χιλιάδες παιδιά τη θεατρική σεζόν που τελείωσε πρόσφατα. Μέσα από αυτή διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.
Στον ρόλο του «Μάικ» είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.
Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» θα χαρίσει χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αφού ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης, ταξιδεύει μαζί με όλο τον θίασο στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους, από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και να γνωρίσουν τις συναρπαστικές του περιπέτειες.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου.

Γενική Είσοδος 13 €   Ισχύουν  Εισιτήρια   του Ο.Γ.Α.
Προπώληση  Εισιτηρίων στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών:
ΤΡΙΤΗ  13, ΔΕΥΤΕΡΑ  19  & ΤΡΙΤΗ  20  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, από  9.00 π.μ.  έως  2.00 μ.μ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23820- 84381

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΙΙΙΙΙ!!!!♥ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ♥