Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

«Προτεραιότητά μας η ανάπτυξη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων»
Στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης περιόδευσε την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε υπηρεσίες, αλλά και συζητώντας με δημότες για τα προβλήματα τις περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης, όπου συνομιλώντας με το προσωπικό αλλά και με τον Διοικητή του τμήματος, κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εν λόγω υπηρεσία, καθώς και λόγω της αναδιάρθρωσης στην Αστυνομία αντιμετωπίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα είχε μέχρι σήμερα.
Ακολούθως ο κ. Παπανικολάου επισκέφθηκε το δημοτικό κατάστημα της πόλης, ενώ  άκουσε τα προβλήματα των δημοτών στον πεζόδρομο, πολλοί εκ των οποίων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εγκατάλειψη της περιοχής από την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς στην αμέσως επόμενη επίσκεψη του, στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης. Η έλλειψη προσωπικού αλλά και αναλώσιμων υλικών έχουν υποβαθμίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Κέντρο Υγείας, το οποίο στηρίζει τη λειτουργία του στη θέληση και τον εθελοντισμό του εναπομείναντος προσωπικού.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στην περιοχής της Κρύας Βρύσης, ο κ. Παπανικολάου διαπίστωσε για μία ακόμη φορά τα προβλήματα ύδρευσης-αποχέτευσης, την εγκατάλειψη των δημοσίων χώρων, την  έλλειψη υποδομών, την αποψίλωση δημοσίων υπηρεσιών, που προκάλεσε η απραξία και η ανεπάρκεια της απερχόμενης διοίκησης. «Η Κρύα Βρύση μέτρησε τις αντοχές της από τη δημοτική αρχή. Η περιοχή δεν αντέχει άλλο. Η αλλαγή σελίδας απαιτείται πλέον από τους συνδημότες μας, οι οποίοι μας καταθέτουν καθημερινά και ένα ακόμη πρόβλημα το οποίο προκύπτει. Από την έναρξη της νέας περιόδου, έχω δεσμευτεί ότι το κύριο μέλημα της «Δημοτικής Ενότητας» θα είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη και τα αυτονότητα, τα απλά και καθημερινά, έχουν απαξιωθεί από την απερχόμενη δημοτική αρχή και αυτό πια είναι αναμφισβήτητο από όλους. Αυτό πρέπει και μπορεί να σταματήσει», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: