Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπορεί η ανεμελιά και απραξία των πασχαλινών διακοπών να ξεκουράζουν τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης αλλά για τις μπασκεμπωλίστριες των "Ικάρων' Γιαννιτσών κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ετοιμάζονται να λάβουν μέρος σ' ένα - μεγάλης σημασίας- μπασκετικό τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης .
Το τριήμερο που μας έρχεται 25-27 Απριλίου, στο "Παλατάκι" της Πυλαίας θα" διασταυρώσουν τα ξίφη τους" ο ΠΑΟΚ, οι Ίκαροι, η Μεικτή ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.,η Α.Ε. Πυλαίας.η Ασπίδα Ξάνθης και μια μεικτή ομάδα ALL-STAR, στην οποία μάλιστα θα  συμμετάσχουν  και τρία κορίτσια των   "Ικάρων", αυτά που θα επιλεχθούν απο το προπονητικό τημ του Πάοκ στη διάρκεια του τουρνουά.
H πρόσκληση αυτή έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας των Γιαννιτσών με τον  ΠΑΟΚ, η οποία αποδεικνύεται σαν μια σημαντική κίνηση από τους 'Ίκαρους ',που σαν σκοπό έχει την μεταφορά προπονητικής και οργανωτικής τεχνογνωσίας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program στην Ακαδημία αλλά  και τις προοπτικές που διανοίγονται- για όσους ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες των 'Ικάρων" θα διακριθούν- με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.....   


Δεν υπάρχουν σχόλια: