Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το PAOK WOMENS BASKETBALL ACADEMY διοργάνωσαν  για πρώτη φορά Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ Παγκορασίδων (γενν. 1999-2000-2001 και νεότερες )  με την επωνυμία :

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
Την Παρασκευή 25/4 ,το Σάββατο 26/4 και την Κυριακή 27/4/2014 
στο PAOK SPORTS ARENA
Στο Τουρνουά  συμμετείχαν  ο ΠΑΟΚ ,  οι Ίκαροι Γιαννιτσών , η Μεικτή Ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ,Μεικτή ομάδα ALL STAR  ,η Α.Ε. Πυλαίας  και η Ασπίδα Ξάνθης  .
Οι αγώνες διεξήχθησαν  σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. για τα αναπτυξιακά προγράμματα σε 4 Δεκάλεπτα. 
Οι ομάδες χωρίστηκαν  σε δύο ομίλους και ήταν ι οι εξής :

             1ος ΟΜΙΛΟΣ                                                                     2ος ΟΜΙΛΟΣ
               Ε.ΚΑ.Σ.Θ                                                                           ΠΑΟΚ
       ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ                                                         ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ
             ALL STAR                                                                         Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ

Οι 2 πρώτοι των δύο ομίλων  αγωνίστηκαν στον τελικό την Κυριακή 27/4/2014 ,οι δύο ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στους ομίλους αγωνίστηκαν  για την 3η και 4η θέση και οι 3οι σε αγώνα κατάταξης για την 5-6 θέση.
Την Κυριακή 27/4/2014  πραγματοποιήθηκαν  και οι απονομές στον Νικητή του Τουρνουά και σε όλους τους συμμετέχοντες με το πέρας των αγώνων.

" Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο προπονητή Πολυμένη Θεόδωρο για την προσκλήσή του να λάβουμε μέρος στο φανταστικό- όπως αποδείχτηκε- πασχαλιάτικο τουρνουά!...Ήταν ένα σημαντικό  μπασκετικό ραντεβού με επίλεκτες ομάδες,των οποίων το επίπεδο πάρα πολύ υψηλό!.." τόνισε ο προπονητής των 'Ικάρων" Σπόντης Νίκος. ".. Στους αγώνες μας όμως, παρά τις δυσκολίες, δείξαμε ό,τι μπορούμε να σταθούμε στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά και του πολύ  δυνατού τουρνουά.. Η έλλειψη εμπειρίας μας στοίχισε σε κρίσιμα λεπτά των αγώνων, αλλά το κέρδος ήταν τεράστιο για τα κορίτσια μας, αποκόμισαν εμπειρίες μοναδικές!...                                  ".
Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, οι οποίες  θέλω να παλεύουν τους αγώνες μέχρι το τέλος, ακόμα και αν χάνουν ...Με χαροποιεί ότι  τις περισσότερες φορές βλέπω ότι αυτό γίνεται..
.. Η αλήθεια είναι ότι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά είμαστε αρκετά  αποσυντονισμένες από τις γιορτές του Πάσχα και αυτό φάνηκε και στα  παιχνίδια μας. αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε απέναντι σε ομάδες  που παίζουν  γρήγορο, ενθουσιώδες μπάσκετ ,πιέζουν  πολύ δυνατά στην άμυνα -σε όλο το γήπεδο ,αλλά και  αντιπάλους που συμμετέχουν σε εθνικές ομάδες!...
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ,παρά το ότι οι αντίπαλες μας δυσκόλεψαν,, καταφέραμε να αντιδράσουμε,  και να παλέψουμε  για το καλύτερο αποτέλεσμα , μιας και το κίνητρο ήταν πολύ υψηλό!..Συγχαρητήρια σε όλες αλλά και στα κορίτσια που επιλέχθηκαν στην μεικτή ALL-STAR του τουρνουά ,τις Μοσχοπούλου Νικολέττα, Συμεωνίδου Μαρία και Λούτση Αναστασία!...Ραντεβού του χρόνου, πρώτα ο Θεός!..."..."







Δεν υπάρχουν σχόλια: