Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οι διαιτητές των αγώνων του Σ/Κ 5 & 6 Απριλίου - Η βαθμολογία της Α1 την 29η αγωνιστική

Ο κ. Καρατζάς ορίσθηκε να διευθύνει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα μας με τον Εξαπλάτανο στην Πέλλα. Ο κόσμος καλά θα κάνει να τιμήσει έστω την ύστατη στιγμή, την τιτάνια προσπάθεια αυτών των παιδιών, που κάποιες φορές υπερέβαλαν εαυτούς για να καταφέρουν ότι κατάφεραν, όταν όλα φαίνονται εξαρχής στραβά και ανάποδα και το μέλλον του συλλόγου δυσοίωνο.
Εκτός από το παιχνίδι της Πέλλας που μας αφορά αφού αγωνίζεται η ομάδα μας, διεξάγονται πολύ σημαντικά παιχνίδια και σε άλλα γήπεδα αποκλειστικά για την μάχη της παραμονής, με κυριότερα τα Μάνδαλο - Εδεσσαϊκός(προφανώς βολεύει και ο βαθμός), Νέα Πέλλα - Όρμα και Κερασιά - ΠΑΟΚ. Στην Έδεσσα είναι η πιο «δύσκολη» αποστολή από τις ομάδες που κινδυνεύουν, με την Ελπίδα να υποδέχεται τον Νέο Μυλότοπο Με τα «πονηρά» δεδομένα της προηγούμενης αγωνιστικής προβλέπονται τρεις άσοι- βράχο κι ένα διπλό «έκπληξη», όμως «βασιλιάς» είναι το ποδόσφαιρο, έστω παρηκμασμένος και κουρελιασμένος με όσα ζούμε και βλέπουμε, οπότε ας κρατήσουμε και μια πισινή... 
Στην κορυφή δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, play offs θα έχουμε τελικά, πρώτος θα τερματίσει στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός, σίγουρα τέταρτος ο Εθνικός, ενώ δεν αναμένεται κάτι συνταρακτικό όσον αφορά την δεύτερη θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: