Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 από την Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 θα πραγματοποιηθεί τα  πρωινά  του Σαββάτου  27 και Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών ( ώρα προσέλευσης 0:9:00 π.μ.) στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα από την Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι"  Γιαννιτσών ,σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας.
Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν ήδη τις 300, ο πεζόδρομος Γιαννιτσών αναμένεται να πλημμυρίσει  από νέους και νέες που αγαπούν το μπάσκετ και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο τουρνουά 3χ3  υπό την επίβλεψη των προπονητών των "Ικάρων" Γιαννιτσών  που γνωρίζουν το άθλημα, δίνοντας συμβουλές  και  οργανώνοντας ένα  αθλητικό χάππενιγκ.
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται για πολλοστή  φορά  από τους "Ίκαρους",  οι  οποίοι  στοχεύουν το τουρνουά αυτό να αποτελέσει πόλο έλξης για τους νέους επίδοξους μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες καθώς μέσα από τα τουρνουά σε πολλές περιπτώσεις αναδεικνύονται τα νέα ταλέντα του χώρου. 
 "... Μια διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική  για το Δήμο της πόλης , η οποία συμβάλει στη διάδοση του αθλητισμού  για όλες τις ηλικίες, θα προσφέρει μοναδικές στιγμές άθλησης στα παιδιά  που αναμένεται να συμμετάσχουν και θα συνεισφέρει στην επίτευξη του στόχου της ενσωμάτωσης  της άθλησης στην καθημερινότητά των νέων, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας..." σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος
Στο τουρνουά  μπορούν να συμμετέχουν κορίτσια και αγόρια  γεννημένα  από το 1999 μέχρι το 2006 σ' αντίστοιχα ηλικιακά γκρούπ.
Δελτία συμμετοχής συμπληρώνονται και την ημέρα του τουρνουά.
Ώρα προσέλευσης: 09:00 π.μ. τις δύο ημέρες του τουρνουά.
Από την οργανωτική επιτροπή ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα για την εκδήλωση:
«Μαζέψτε τους φίλους σας ή τη παρέα σας και ελάτε να παίξουμε μπάσκετ και να διασκεδάσουμε!
Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε πλούσια δώρα!!
Η δήλωση συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ikaroi.gr, "Ίκαροι" στο facebook  ή στο τηλέφωνο 23820- 350 809 ,Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Πέλλας.
Ημερομηνία λήξης υποβολής δηλώσεων την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: