• Ορατότης μηδέν για το Μαξίμου μετά την αξίωση της τρόικας να εφαρμοστούν 1.000 μέτρα για να αρχίσει συζήτηση για την "επόμενη ημέρα"
Νέο ασφαλιστικό, εργασιακό με ομαδικές απολύσεις, νέο μισθολόγιο και απολύσεις στο Δημόσιο, "κόκκινα" δάνεια και πλειστηριασμοί κατοικιών, μέτρα ισοδύναμα τυχόν φοροελαφρύνσεων, κάλυψη δημοσιονομικού κενού 2 δισ. και χρηματοδοτικού κενού 12 δισ. ευρώ είναι ορισμένες από τις ρυθμίσεις που αξιώνει η τρόικα από την κυβέρνηση προκειμένου να αρχίσει, μετά την "αξιολόγηση" και τα stress test των τραπεζών, η όποια συζήτηση για το χρέος και την "επόμενη ημέρα", την έξοδο στις αγορές.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα διεμήνυσε από τις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της τρόικας, δεν υπάρχει "επόμενη ημέρα" πριν από το 2016, καθώς, όπως είπε, η έξοδος στις αγορές θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2014 και του 2015. Άμεση ήταν η συμμόρφωση της κυβέρνησης, με την εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη να δηλώνει πως ποτέ δεν είπαν ότι θα βγουν από τα Μνημόνια ή ότι θα τα σπάσουν με την τρόικα...

Πηγή: avgi.gr