Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησαν νικηφόρα οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών στο παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ


Με το τελικό 53-35 να διαγράφεται στο φωτεινό πίνακα του κλειστού Γυμναστηρίου "Έλλη Μυστακίδου",  γράφτηκε ο επίλογος της 1ης αγωνιστικής μπάσκετ παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ μεταξύ των γηπεδούχων "Ικάρων" Γιαννιτσών και Μελίκης.
Μετά το αναπάντεχο  8-0 των φιλοξενουμένων στην αρχή του αγώνα οι μηχανές των "Ικάρων" αφυπνίστηκαν, πήραν μπρός και διατήρησαν τον έλεγχο του μάτς  μέχρι το τελικό σφύριγμα του διατητή κ. Μητώνα. Μάλιστα η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν είχαν αποφευχθεί τα λάθη και οι βιαστικές , επιπόλαιες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.
 «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου,  για την νίκη αυτή...." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας."... Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρεμιέρας , απέναντι σε μια μαχητική κι αξιόλογη ομάδα όπως η Μελίκη. Τέτοια όμως παιχνίδια, πέραν του αρχικού άγχους, δημιουργούν μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να συνεχίζουμε να παλεύουμε ένα ένα τα παιχνίδια γιατί το πρωτάθλημα μόλις τώρα ξεκίνησε.. Το παράπονο μου είναι ότι θα ήθελα να είμαστε περισσότερο ομαδικοί και απλοί  στο γήπεδο γιατί σήμερα αυτό δεν το πληρώσαμε αλλά την επομένη θα μας κοστίσει... Επιθυμία όλων μας είναι να γίνουμε ακόμη περισσότερο  ομάδα, μια ομάδα που θα  έχει πολλές δυνατότητες, θ' αντιμετωπίζει δυνατές ομάδες με ποιοτικούς παίκτες και θα  κάνει νίκες, αυτό που θέλουν δηλαδή οι μπασκεμπωλίστες μου....»

Δεν υπάρχουν σχόλια: