Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Θωμάς Γιόφκος: «Οι έλληνες με το "όχι", όρθωσαν ανάστημα στους δανειστές-«δυνάστες» τους και το πανίσχυρο παγκοσμίως οικονομικό σύστημα»

Οι έλληνες μ' αυτό το συντριπτικό "όχι" έδωσαν στη Γερμανία, στην κυρία Μέρκελ και κάθε δορυφόρο αυτής, ένα πολύ ισχυρό ράπισμα!!! Ήρθε ο καιρός για διαγραφή μεγάλου μέρους του απεχθούς χρέους μας και μια περίοδο χάριτος τουλάχιστον 20 χρόνων. Πριν απ' αυτό, θα πρέπει να ομαλοποιηθεί το τραπεζικό σύστημα άμεσα. Και μετά από μια εικοσαετία, ν' αρχίσει η Έλλαδα ν' αποπληρώνει όσα χρήματα μπορεί κάθε χρόνο, σύμφωνα με το ΑΕΠ της, περίπου το 4% κατά την προσωπική μου άποψη. 
Μ' αυτό το "όχι" επίσης επέρχεται η αρχή του τέλους ενός ολόκληρου παλαιοκομματικού συστήματος, το οποίο πνέει τα λοίσθια ήδη και επισήμως! Η Ελλάδα και πρωτίστως οι έλληνες για ακόμη μία ακόμη φορά την ύστατη στιγμή, όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στους δανειστές-«δυνάστες» τους και ένα πανίσχυρο παγκοσμίως οικονομικό σύστημα! Έρχονται δρυμύτατα πρωτόγνωρες εξελίξεις και οι απειλές των συστημικών πολιτικών της γερμανικής Ευρώπης δεν πρόκειται να περάσουν!!! 
Το τέλος της γερμανικής Ευρώπης όπως την γνωρίσαμε κατέφτασε γρηγορότερα απ' όσο περίμενα. Είναι βέβαιο το τέλος της και λίαν συντόμως και ως Ευρωζώνη κατά πάσα πιθανότητα! Οι έλληνες και η Πέλλα, έδειξαν για πολλοστή φορά, ότι ήταν, είναι και παραμένουν, οι προαιώνιοι μαχητές του ακατόρθωτου!!!! Συγχαρητήρια γι' ακόμη μια φορά σε όσους είχαν το σθένος και ψήφισαν "όχι"!!!!

Θωμάς Γιόφκος
πρώην πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: