Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού διαδηλώνει στις 4 Φλεβάρη για το ασφαλιστικό

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού, καλεί τα μέλη του να διαδηλώσουμε στη μεγάλη απεργία για το ασφαλιστικό.
Την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, απεργούμε και διαδηλώνουμε όλοι στην πανεργατική απεργία των συνδικάτων για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και κατεβαίνουμε με τα πανό μας στην απεργιακή συγκέντρωση.
Η απεργία στις 4 Φλεβάρη είναι η μαζική εργατική απάντηση, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί θα ενωθούμε με τους ναυτεργάτες που απεργούν με συνεχόμενες 48ωρες απεργίες και προγραμματίζουν κλιμάκωση με την κατάθεση του νομοσχεδίου, με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που κάνουν συλλαλητήριο στις 3 Φλεβάρη και προγραμματίζουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες με την κατάθεση, με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και των Λιμανιών που παλεύουν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, με τους μηχανικούς , τους δικηγόρους, τους αγρότες.
Όλοι οι εργαζόμενοι είναι στους δρόμους, γιατί καταλαβαίνουν ότι πίσω από τα ψέματα ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να διαλύσει συνολικά την κοινωνική ασφάλιση, υλοποιώντας όλους τους προηγούμενους μνημονιακούς νόμους και προσθέτοντας σε αυτούς, τις δικές της επιθέσεις.
Διεκδικούμε κοινωνική ασφάλιση για όλο το λαό, εργαζόμενους και άνεργους.
Συγκέντρωση Πέμπτη 4 Φλεβάρη, 11π.μ πλ. Κλαθμώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: