Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Πέλλα - Άσπρο: 5-0 ημίχρονο και στο δεύτερο... στάσου, μύγδαλα!!!

Τάληρο στο ημίχρονο και στο δεύτερο Άσπρος... καπνός!!!
Η Πέλλα μπήκε με φόρα στο παιχνίδι, το ελλειπέστατο Άσπρο δεν μπόρεσε να προβάλλει καμία ιδιαίτερη αντίσταση, δέχθηκε πέντε πολύ όμορφα τέρματα(το ένα καλύτερο απ' το άλλο!) από τους Καραγιάννη, Παναγιωτέλη, Γάκη, Καραμούζα και Σαλίκα και στο δεύτερο δεν εμφανίσθηκε ποτέ στο γήπεδο, γιατί το έβαλε... στα πόδια!
Να σημειωθεί ότι το Άσπρο κατέβηκε στο παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έμεινε με εννέα μετά από τραυματισμό. Αφού συσκέφθηκαν μόνοι τους οι του Άσπρου, αποφάσισαν ότι δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν το παιχνίδι μήπως και διασυρθούν ακόμα περισσότερο, πήραν τα μπαγάζια και τα μάτια τους και όλοι μαζί τον δρόμο της επιστροφής! Προσωπικά πιστεύω, ότι αυτός ο διασυρμός της φυγής, ήταν κατάτι μεγαλύτερος από οποιαδήποτε αγωνιστικά βαριά ήττα....
Η Πέλλα μη έχοντας τι άλλο να κάνει μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Άσπρου, συνέχισε με οικογενειακό προπονητικό δίτερμα...
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για την στάση της ομάδας τους Άσπρου, η οποία προστέθηκε στις ομάδες που αμαύρωσαν ακόμα περισσότερο την ήδη άσχημη εικόνα μιας χιλιοταλαιπωρημένης και απαξιωμένης από αποχωρήσεις και αδυναμίες ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως η φετινή Α1. 
Όσες ομάδες σνομπάρουν και απαξιώνουν με την στάση και τις συμπεριφορές τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, στο οποίο συμμετέχουν πλέον και μας τιμούν και πολύ «βαριά ονόματα» επαγγελματικών κατηγοριών, πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά και παραδειγματικά!
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Καραγιάννης, Παναγιωτέλης, Σιαματάς, Σταυρακάκης, Παπαδόπουλος, Καμπούρης, Μπουράκης, Σαλίκας, Γάκης, Καραμούζας.



























Δεν υπάρχουν σχόλια: