Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ. διεκδικεί άμεσα πολιτική λύση για όλους τους συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι βρίσκονται για άλλη μια φορά κυνηγημένοι και σε καθεστώς απόλυσης από το ΥΠ.ΠΟ.Α., στο οποίο εργάζονται επί χρόνια σε κατάσταση ομηρίας, κρατώντας ζωντανές και ενεργές τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του. Το ανελέητο κυνήγι μέσω δικαστηρίων και ανακλήσεων δικαστικών αποφάσεων, αυτή τη φορά γίνεται από μια κυβέρνηση η οποία ξέχασε μαζί με τα υπόλοιπα πως όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση κατήγγειλε τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και διεκδικούσε μόνιμη και αξιοπρεπή εργασία για όλους τους εργαζόμενους.
Η Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ. στηρίζει όλους τους συναδέλφους, όλων των ειδικοτήτων, που βρέθηκαν ή κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός εργασίας λόγω των πολιτικών επιλογών του ΥΠ.ΠΟ.Α., και διεκδικεί άμεσα πολιτική λύση για όλους τους συμβασιούχους.
Η Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ. χαιρετίζει τι στήριξη και τη συμπαράσταση της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. στους συμβασιούχους αρχαιοφύλακες, και ζητά τη συμπαράσταση όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων για τους συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ.Α. όλων των ειδικοτήτων.
Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ. στα πλαίσια του διαρκούς αγώνα της για επίλυση του εργασιακού ζητήματος των συμβασιούχων, προκηρύσσει και καλεί σε στάση εργασίας, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου και συμμετοχή στη συγκέντρωση στην είσοδο της Ακρόπολης για την Αθήνα και στους κατά τόπους χώρους εργασίας ανά την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
Ζαχαράκης Νίκος                Βάσιος Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: