Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ανήσυχος ο Θωμάς Γιόφκος με τις διεθνείς εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πολλοστή φορά

Ο Θωμάς Γιόφκος με δήλωση του, εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Συρία, κρούωντας για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για την ευρύτερη περιοχή και τη χώρα μας.
«Εκπλήσσομαι με πολύ μεγάλο αριθμό διαφόρων social media ελληνικών και μη, να λειτουργούν πλέον ως προβοκάτορες (ευτυχώς όχι του @Pella) εναντίον της Ρωσίας αλλά και των σπαρασσόμενων Κούρδων και των Σύριων. Η Ρωσία για όσους μπορούν να γνωρίζουν, δεν έχει καθόλου δυνάμεις πυροβολικού στη Συρία. Άρα πως μπορεί τα διάφορα ελεγχόμενα καθ' όλα μπλογκ sites κτλ, να ανακυκλώνουν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων;
Η Τουρκία βομβαρδίζει με τις δυνάμεις πυροβολικού της, χωριά αμιγώς Κουρδικά και ισχυρίζεται ότι χτυπάει πολεμιστές του Ίσις. Όλη αυτή λοιπόν η προπαγάνδα εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που κρύβουν πίσω τους συγκεκριμένες χώρες και ανθρώπους. Ας βρεθεί λοιπόν κάποιος να κάνει σωστή ενημέρωση και έγκυρη, κι ας σταματήσουν να εκγχέουν τοξικές και ελεγχόμενες ειδήσεις για όσα λαμβάνουν χώρα στη Συρία με τον ρωσικό παράγοντα να είναι ο μόνος μαζί με τον Άσαντ, άρα και τη συρια, που προστατεύουν τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής. Από τα 145.000.000. Χριστιανών της Μέσης Ανατολής, πάνω από 10% ζούσαν και ζούνε στη Συρία με μεγάλο μέρος αυτών να είναι ελληνογενείς. Από την άλλη πλευρά έχουμε το προσφυγικό κύμα όλων εκείνων των δυστυχισμένων ανθρώπων, όλων των εμπόλεμων περιοχών, να απειλεί να μας πνίξει κι εμάς και όλη την Ευρώπη, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!! Η Ελλάδα και η κυβέρνηση του κου Τσίπρα δεν μπορούν άλλο να παραμένουν απαθείς, αλλά θα πρέπει να λάβουν όποια και όσα μέτρα μπορούν για να σταματήσουν όλη αυτή τη λαίλαπα που μας απειλεί εθνολογικά αλλά και δημογραφικά, εάν δει κανείς τα επίσημα στοιχεία διαφόρων φορέων του ελληνικού δημοσίου και διαφόρων στατιστικών υπηρεσιών απο το 2001 και μετά... Κυριε Τσίπρα κάντε κάτι!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: