Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας Πρωταθλήματος-Α1 Ερασιτεχνική: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης - Μ.Α. Πέλλας

Η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00, αντιμετωπίζει σε αγώνα πρωταθλήματος για την 7η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής, τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης στο Δημοτικό Στάδιο Ι. Τσερκεζίδης.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13β(μόλις 2β μακριά από τον πρωτοπόρο Εδεσσαϊκό), διαθέτοντας μέχρι στιγμής τις καλύτερες επιθέσεις και τους πρώτους σκόρερς της κατηγορίας. Ο Απόλλωνας όμως έχει να επιδείξει την μεγάλη επιθετική του παραγωγικότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας πετύχει 13 από τα συνολικά 17 τέρματα του! Παραμένει αήττητος στην έδρα του, ενώ και στους δύο νικηφόρους αγώνες με Αναγέννηση Γ. και Εθνικό Γ. που έχει δώσει εκεί, δεν δέχτηκε τέρμα. Το πρόσφατο 0-7 στις Αμπελειές απέδειξε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή και ανταγωνιστική ομάδα, έστω κι αν οι γηπεδούχοι είχαν πετάξει «λευκή πετσέτα» σχεδόν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Ανταγωνιστική και πολύ καλή όμως είναι και η δική μας ομάδα, που κλήθηκε και θα δώσει στον πρώτο γύρο σχεδόν το σύνολο των εκτός έδρας αγώνων της σε έδρες παραδοσιακά ισχυρών ομάδων της κατηγορίας και του νομού μας(με εξαίρεση τον Εξαπλάτανο τον οποίο φιλοξενεί). Ήδη το έχει πράξει επιτυχώς με Εθνικό Γ. και Μάνδαλο, κι ευελπιστεί και έχει ως στόχο να το καταφέρει το ερχόμενο Σάββατο και στην Κρύα Βρύση περνώντας νικηφόρα, όπως και σε όλα τα γήπεδα του νομού μας που θα αγωνιστεί στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: