Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας πρωταθλήματος - Α1 ερασιτεχνική: Μ.Α. Πέλλας - Φίλιππος Σταυροδρομίου

Η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, φιλοξενεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας τον Φίλιππο Σταυροδρομίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας.
Ο Φίλιππος είναι αλήθεια ότι δεν τα πάει και πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται με 5 β. στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια υπάρχουν βάσιμες δικαιολογίες για την μέτρια πορεία, αφού η ομάδα βρέθηκε σχεδόν απ' το «πουθενά» την τελευταία στιγμή στην Α1, με το ρόστερ και τον σχεδιασμό της, προετοιμασμένα και συνυφασμένα για την Α' κατηγορία. Κι ενώ στην έδρα του δείχνει να τα παλεύει τα παιχνίδια, εκτός παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες έχοντας αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία(με την Αναγέννηση Γ.) σε 4 αγώνες, ενώ έχει δεχτεί και 11 τέρματα πετυχαίνοντας μόλις 2.
Η Πέλλα την τελευταία εβδομάδα προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην Κρύα Βρύση για το πρωτάθλημα, κι από μια ανέλπιστη ήττα στο Κύπελλο από την Κερασιά. Συνείδηση όλων πλέον ότι η νίκη είναι μονόδρομος με το Σταυροδρόμι, δεδομένου ότι ομάδα υπεισέρχεται σε μια περίοδο πολύ σημαντικών συνεχόμενων αγώνων, από τους οποίους θα κριθεί σε κάποιον βαθμό η πορεία και επιτυχία των φετινών στόχων της. Εκτός αυτού της δίνεται μια καλή ευκαιρία να μετρήσει το «αγωνιστικό μπόι της» και να εκτιμήσει στο μέτρο του εφικτού, το φετινό βαθμολογικό της ταβάνι. Φυσικά κι αν ακόμη η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι η δέουσα στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, αφού στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, αυτό δεν μπορεί να της αφαιρέσει το δικαίωμα να κυνηγά τους στόχους της μέχρι το τέλος και βεβαίως δεν μπορεί να παραγράψει την μέχρι σήμερα αξιέπαινη πορεία της και στους δύο θεσμούς, για μια ομάδα εντελώς νέα, όπως αυτή χτίστηκε και χτίζεται από το καλοκαίρι. Όλοι πιστεύουμε σ' αυτή την ομάδα που έχει το ταλέντο, την ποιότητα, τις δυνατότητες και την φιλοδοξία να υλοποιήσει επιτυχώς όλους τους στόχους ομαδικούς και ατομικούς που έχει θέσει, που δεν είναι μόνο βαθμολογικοί και δεν αφορούν μόνο τίτλους. Ήδη έχει πετύχει και κερδίσει αρκετά και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι όλοι στο σύλλογο, ότι μπορεί να πετύχει και πολλά περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: