Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Μπορεί να κέρδισε ή να μην έχασε απ' όλον «τον καλό τον κόσμο» της Α1 Εδεσσαϊκό, Κρύα Βρύση, Εξαπλάτανο και Αναγέννηση Γ., όμως σήμερα το Μαυροβούνι τα βρήκε «σκούρα» στο γειτονικό ντέρμπι από την Καλή και παραχώρησε απρόσμενη ισοπαλία. Στο άλλο παιχνίδι το οποίο και παρακολουθήσαμε, η Αναγέννηση νίκησε σχετικά εύκολα την φιλότιμη πλην όμως εμφανώς αδύναμη ομάδα των Προμάχων.
Το πρώτο ημίχρονο στα Γιαννιτσά ήταν μέτριο με αρκετά έντονη τη «γεύση σούπας», με την Αναγέννηση να έχει την φλύαρη κατοχή, αλλά να μην δημιουργεί τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, αφού μεσοαμυντικά οι Πρόμαχοι ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς...  Ένα κάθετο δοκάρι με το Κάρτζιο και το γκολ με τη λήξη του ημιχρόνου, σχεδόν από το πουθενά με μακρυνό σουτ του Στεφανίδη(πολύ ωραίο σε εκτέλεση), ήταν οι σημαντικότερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο από το ξεκίνημα οι Πρόμαχοι μεσοαμυντικά ήταν τραγικοί και παρέδωσαν «πνεύμα». Είτε δεν την «έβρισκαν» καθόλου, είτε πάσαραν σε αντιπάλους σε φαινομενικά εύκολες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα η πιο ποιοτική Αναγέννηση να επωφεληθεί και να σκοράρει άλλες δύο φορές με τον Κάρτζιο(50',80'), ενώ έχασε κι άλλες 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες να αυξήσει ακόμη περισσότερο το σκορ. Ένα δοκάρι με τον Κάρτζιο για την Αναγέννηση, αυτή τη φορά οριζόντιο, μπορεί να συμπεριληφθεί επάξια στις καλές φάσεις των γηπεδούχων για το δεύτερο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν μεσοεπιθετικά δύο πολύ καλές στιγμές για να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν το σκορ ήταν ακόμη 2-0, όμως στην πρώτη περίπτωση πρόλαβε και απέκρουσε το πλασέ ο Σαββουλίδης, ενώ στη δεύτερη οι επιθετικοί των Προμάχων πρώτα σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά αστόχησαν από το μισό μέτρο!
Απόλυτα δίκαιη η νίκη της Αναγγένησης, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν αγωνιζόταν μόνη τους με την κάκιστη μεσοαμυντική εικόνα των φιλοξενουμένων!

Στις χαμηλότερες κατηγορίες το σκορ της ημέρας πέτυχε το Ριζάρι. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας έχουν ως εξής:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 8η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-1
ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική 
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 1-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ 2-0
ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. 3-1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ 7-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-3
ΑΣ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΑΓΡΑ 0-1
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-0
ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΒΛ

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΠΟΝ.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 5-0
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: