Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Μία νίκη και μία ισοπαλία για τις Μικτές της ΕΠΣ Πέλλας

Μία νίκη για τους Παίδες και μία ισοπαλία για τους Νέους, ήταν ο απολογισμός των σημερινών αναμετρήσεων των μικτών της ΕΠΣ Πέλλας με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Κοζάνης. Με την μικτή Παίδων αγωνίστηκαν για 90 λεπτά ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος(αρχηγός) και για 25 λεπτά ο Νίκος Πιτσάρης.

Παίδες
ΕΠΣ Πέλλας - ΕΠΣ Κοζάνης (2-0)2-1
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας επικράτησε με σκορ 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Στο πρώτο ημίχρονο η μικτή μας προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Ξανθού, ενώ στο δεύτερο η φιλοξενούμενη ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1.
Σκόρερ: Ξανθός 26', 30' - 60' Δεληζήσης
ΕΠΣ Πέλλας: Τοψής, Κεχαγιόγλου, Φαντίδης, Αναργυρίδης, Χατζηπαναγιωτίδης, Πολυχρονόπουλος, Ζαρμπής (60' Γεροντίδης), Μπουτκάρης (52' Χατζηαλεξιάδης), Ξανθός (68' Βακιρτζής), Ζγούρος, Παπαχρήστου (68' Πιτσάρης

Νέοι
ΕΠΣ Πέλλας - ΕΠΣ Κοζάνης (0-1)2-2
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας, όμως τα ολέθρια λάθη αλλά και η χαμένες ευκαιρίες της στέρησαν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από λάθος του τερματοφύλακα Τομπουλίδη στο 20' και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 50΄. Παρόλο αυτό η ομάδα Νέων της ένωσής μας βρήκε το ψυχικό σθένος, ισοφάρισε και έχασε τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Τσιάκαλο.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους Νέους της ΕΠΣ Πέλλας με ανάμικτα συναισθήματα καθώς τα λάθη και οι χαμένες ευκαιρίες τους στέρησαν τη νίκη, αλλά από την άλλη είχαν το θέληση και τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν το παιχνίδι παρά τα δύο γκολ διαφορά και να κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σκόρερ: 20' Σαλτφάς, 50' Ταγκαλίδης - 61' Δημόπουλος, 62' Τσιάκαλος
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τομπουλίδης, Δεβετζής, Γιουβάνογλου, Παπαδόπουλος, Τσιτσάγκας (52' Θεοδωρούδης), Πασσαλής, Παπαχρήστου (86' Παπαγεωργίου), Τσιάκαλος, Δημόπουλος (85' Καμτσίκης), Παρούτογλου, Στεφανίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: