Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη στο Γηροκομείο της Έδεσσας και στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Γηροκομείο της Έδεσσας στο οποίο διαβιούν 24 συνολικά συμπολίτες μας, καθώς και το Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης στα Γιαννιτσά που φιλοξενεί συνολικά 10 παιδιά ηλικίας από μερικών μηνών ως 12 ετών.
Η κ. Τζάκρη κατά την επίσκεψή της στο γηροκομείο της Έδεσσας αντάλλαξε δώρα και ευχές με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, ενώ η χορωδία της Μεραρχίας έψαλε τα κάλαντα.
Η υπεύθυνη του Γηροκομείου Έδεσσας κ. Μ. Κατσάρα ενημέρωσε την κ. Τζάκρη για τα προβλήματα του γηροκομείου και πιο συγκεκριμένα για την ανάγκη ανανέωσης του επαγγελματικού εξοπλισμού της κουζίνας που είναι πεπαλαιωμένος και αντιμετωπίζει προβλήματα. Συμφωνήθηκε δε να υποβληθεί πρόταση για την προμήθεια νέου εξοπλισμού στο νέο leader που θα ανοίξει για προτάσεις τον Μάρτιο του 2017.
Στην συνέχεια η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε και το Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης στα Γιαννιτσά όπου έγινε δεκτή από την υπεύθυνη του Ορφανοτροφείου πρεσβυτέρα κ. Παρθένα Χαραλαμπίδου και χάρισε παιχνίδια στα παιδιά και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.
Η κ. Τζάκρη ήρθε σε συνεννόηση με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής του ΣΒΒΕ ώστε να γίνει δωρεάν προμήθεια ενός τόνου πετρελαίου θέρμανσης σε καθένα από τα δύο ιδρύματα για την κάλυψη μέρους των δαπανών τους σε θέρμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: