Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

«Boxing Days» για τον Μ.Α. Πέλλας - Οι φιλικοί αγώνες στην περίοδο της διακοπής των εορτών

Ο Μ.Α. Πέλλας έχει προγραμματίσει δύο φιλικούς εκτός έδρας αγώνες, για την χρονική περίοδο της διακοπής των πρωταθλημάτων από την Ένωση Πέλλας, λόγω των εορτών. 
Ο πρώτος αύριο Παρασκευή 23-12-2016, στις 17:00 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Πενταπλατάνου, με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο και ο δεύτερος σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 29-12-2016, στις 15:00 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Πολυπέτρου με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό. 
Ο Φίλιππος Π. ομάδα του 2ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, βρίσκεται στην 6η θέση και σε κοντινή βαθμολογική απόσταση από τις πρώτες προνομιούχες θέσεις. Προπονητής: Τζεβελέκης Αντώνης.
Ο Μακεδονικός Π. ομάδα Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς, είναι σε δυσμενή βαθμολογική θέση και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Προπονητής: Βασίλης Αλεξάνδρου
Οι αγώνες διεξάγονται για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της τη νέα χρονιά, αρχής γενομένης από τον πολύ σημαντικό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου στις 4-1-2017 στον Εξαπλάτανο. 
Τέλος δεν αποκλείεται και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας την περίοδο Ιανουαρίου, εάν και εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό που να συμβαδίζει με τα φετινά αγωνιστικά δεδομένα όπως αυτά σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: