Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Φιλικός αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Εθνικός Γιαννιτσών (0-0)3-0

Τι κι αν κατέβηκε κι αγωνίστηκε με αναρίθμητες απουσίες, τι κι αν ανάμεσα στους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές μας υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με ενοχλήσεις και μικροτραυματισμούς, τι κι αν ο καιρός με τον παγωμένο αέρα δεν επέτρεπε και πολλά ποδοσφαιρικά σχέδια, τι κι αν τέλος είχε απέναντί της ένα καθόλα ικανό, ανανεωμένο και ενισχυμένο αντίπαλο... Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση παρά τα μύρια όσα προβλήματα(ακόμα και ο γιατρός της ομάδας είναι «τραυματίας»!!!) και πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της, κατακτώντας μία σημαντική ψυχολογικά και αγωνιστικά νίκη, έστω και φιλικού χαρακτήρα.
Σ' ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με την μερίδα του λέοντος αυτών να ανήκει στους γηπεδούχους και στα δύο ημίχρονα, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια και επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Η Πέλλα που κατέβηκε στο σημερινό φιλικό με μόλις 12 ποδοσφαιριστές απέναντι σ' έναν Εθνικό που είχε πλήρη 18άδα, πήρε μια πανάξια νίκη, πραγματοποιώντας παράλληλα μια πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη εμφάνιση. Πολύ καλές παρουσίες για τους ποδοσφαιριστές μας αμυντικά, πληθωρικές ως είθισται τη φετινή περίοδο επιθετικά, αλλά σήμερα την παράσταση έκλεψε το κεντρικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή Ιωσηφίδης και Παναγιωτέλης. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους που επιτεύχθησαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν οι Κατσαμακτσής, που άνοιξε το σκορ με άριστο τελείωμα μετά από θαυμάσιο συνδυασμό με τον Ιωσηφίδη και ιδανική τελική πάσα του τελευταίου και Μπρατσούδης(2) που κρέμασε τον εξερχόμενο Ογκανέζωφ μετά από ωραία μακρυνή πάσα του Παναγιωτέλη στην πρώτη περίπτωση γράφοντας το 2-0, ενώ στη δεύτερη βρήκε στόχο με απευθείας χτύπημα κόρνερ στην εκπνοή του αγώνα για το τελικό 3-0.
Το πρώτο ημίχρονο αν και είχε τις φάσεις, τελείωσε χωρίς τέρματα, κυρίως λόγω αστοχίας των επιθετικών των δύο ομάδων αλλά και των πολύ καλών επεμβάσεων των δύο τερματοφυλάκων Βουδούρη της Πέλλας και Ογκανέζωφ του Εθνικού.
Η διοίκηση της Πέλλας ευχαριστεί τον κ. Γιάγκο για την πρόθεση του να διευθύνει αφιλοκερδώς την φιλική αναμέτρηση.
Οι σημαντικότερες απουσίες του Εθνικού σήμερα Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος και Κηλίκης.
Μ.Α. Πέλλας: Ξεκίνησαν οι Βουδούρης, Ρέκος Π.Ι., Ίμπας, Σιάγκας, Στάγκος, Μπρατσούδης, Ιωσηφίδης, Παναγιωτέλης, Κεραμάρης, Κατσαμακτσής, Γκόγκαλης, ενώ στο δεύτερο χρησιμοποιήθηκε ο νεαρός Πιτσάρης. Απόντες: Μουρζίδης, Τζιότζιος, Πλιόγκας, Σιαματάς, Παλιάικος, Σαλίκας, Ρέκος Β.Ι., Ζώγας, Πανταζίδης, Μπουράκης, Καρασμάνης, Μαρκόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: