Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Την Τετάρτη 28-2-2018 και ώρα 15.30 τελικά ο αγώνας Δόξα Μαυροβουνίου - Εθνικός Γιαννιτσών. Οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων

Ορίστηκε τελικά από την Ένωση προς έκπληξη όλων, σε εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 28-2-2018 και ώρα 15.30, ο αγώνας Δόξα Μαυροβουνίου - Εθνικός Γιαννιτσών. 
Φυσικά όλοι αντιλαμβάνονται, ότι θα μπορούσαν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες τόσο από την Ένωση όσο κι από τις ομάδες και το παιχνίδι να γίνει κανονικά την τρέχουσα αγωνιστική, ώστε να μην δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις και να μην υπάρχει διάχυτη η καχυποψία σε ομάδες, παράγοντες και φιλάθλους του νομού, για «ειδική μεταχείριση» ομάδων από την Ένωση. Ούτε φυσικά να υπάρχει «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των ομάδων(ανακοινώσεις Εθνικού Γιανν. και Δόξας Μαυρ.), που το μόνο που καταφέρνουν, είναι δυναμιτίζουν και να φανατίζουν το κλίμα. 
Κάτι που όμως τελικά δεν έγινε, κι έτσι ο αγώνας ορίστηκε άλλη μέρα, με την αίσθηση να παραμένει στον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας, ότι το «νόμιμο να μην είναι πάντα και ηθικό».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 28.02.2018

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 15.30 ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

-Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του ΚΑΠ της ΕΠΟ και με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής (Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ), μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 28-2-2018 και ώρα 15.30 στο γήπεδο Μαυροβουνίου.

Οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων
Εκδόθηκαν και ανακοινώσεις των δύο ομάδων, μ' αυτή του Εθνικού Γ. να προηγείται πριν την γνωστοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής, κι αυτή της Δόξας Μαυρ. να έπεται μετά τον ορισμό.
Ανακοίνωση Εθνικού Γιαννιτσών
Ο Α.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του νομού Πέλλας ότι στις 15/2/2018 έκανε αίτηση στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ που θα γινόταν το σαββατοκύριακο 24-25/2 διότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ άρθρο 22 παρ 4 και 5 εφόσον συμμετέχουν τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές σε αγώνα της μικτής Πέλλας. 
Οι ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Δομουκτσίδης Αναστάσιος, Ευφραιμίδης Ιωάννης και Πανταζίδης Αντώνιος συμμετέχουν με την μικτή Πέλλας εκπροσωπόντας την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά roma caput mundi και θα αγωνισθούν σε 3 αγώνες σε πλαστικά τερέν σε διάστημα μιας εβδομάδος και επιστρέφουν το Σαββάτο το απόγευμα. Είναι δυνατόν τα παιδιά αυτά να αγωνισθούν και 4ο αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα?? Γι αυτό το λόγο και ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα. Που είναι το παράνομο, παράτυπο και παράλογο στο αίτημα μας και στην απόφαση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να διεξαχθεί ο αγώνας αργότερα?? 
Αν κάποιοι θέλουν να φανατίσουν, να δυναμιτίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις μακριά από εμάς!!!Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είναι μια ομάδα με ιστορία στο ποδόσφαιρο του νομού μας την οποία σέβεται η διοίκηση του και δεν θα ακολουθήσει την κατρακύλα κάποιων που θέλουν να λέγονται παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.
Για τον Α.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ Δ.Σ. 
***********************
Ανακοίνωση Δόξας Μαυροβουνίου
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ αποδίδαμε να εκδώσουμε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΣ Πέλλας όσον αφορά το παιχνίδι μας με το Εθνικό Γιαννιτσών και το οποίο καθόλα νόμιμα ζητήσαμε να γίνει Κυριακή σεβόμενοι την συμμετοχή τριών αθλητών των αντιπάλων στην Μικτή ομάδα της Πέλλας σε τουρνουά της Ιταλίας, παρότι εμείς αγωνιζόμασταν πάντα Σάββατο σαν γηπεδούχοι. 
Δυστυχώς εδώ και μια εβδομάδα οι άνθρωποι της ΕΠΣ Πέλλας μας εμπαίζουν όσον αφορά τον ορισμό ημέρας της αναμέτρησης με την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος να συμφωνεί οτι έχουμε δίκιο να γίνει το ματς Κυριακή αλλά δηλώνει …..αναρμόδια λόγω πίεσης προφανώς εκ των άνωθεν και να επικαλείται ψηφοφορία όλων των μελών του Δ.Σ για να παρθεί η πολυπόθητη για αυτούς που την επεδίωξαν με δόλιο τρόπο, απόφαση το παιχνίδι να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη γνωρίζοντας προφανώς ότι η ομάδα μας έχει σημαντικές απουσίες βασικών παικτών της. 
Η απόφαση αυτή ταιριάζει ασορτί με το πνεύμα των ημερών που μόλις πέρασαν, άλλωστε η μεταμφίεση ειναι μόδα των ημερών και προφανώς κάποιοι ξέχασαν να βάλουν την κανονική τους στολή, αυτήν που τους όρισαν τα σωματεία που με την ψήφο τους τους επέλεξαν να διοικήσουν αλλά δυστυχώς αδυνατούν να πράξουν το αυτονόητο μη θέλοντας να παιχθούν τα πρωταθλήματα εντός των αγωνιστικών χώρων. Λυπούμαστε πραγματικά για αυτο που συμβαίνει στην ΕΠΣ Πέλλας της οποίας ηγείται ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, δυστυχώς φτάσαμε σε σημείο να αναπολούμε μέρες της προηγούμενης διοίκησης όπου τέτοια παρατράγουδα δεν είχαμε ούτε κατά διάνοια. 
Εμείς σαν Δόξα Μαυροβουνίου έχουμε απορίες αν αυτό το περιβόητο τουρνουά της Ιταλίας είναι επίσημο αντιπροσωπευτικών ομάδων και δικαιολογεί τα όσα επικαλείται η αρμόδια επιτροπή και αν ναι γιατί δεν όρισε από την αρχή το παιχνίδι την ημερομηνία που απ ότι φαίνεται είχε προαποφασίσει να γίνει το παιχνίδι. Το ότι τα παιχνίδια γίνονται σε πλαστικά γήπεδα και παρουσία μονοψήφιου αριθμού φιλάθλων προκαλεί πολλές απορίες για του λόγου το αληθές περί τουρνουά εθνικών ομάδων. 
Η ομάδα μας δεν έχει καμμιά ευθύνη αν η αποστολή επιστρέφει το Σάββατο το μεσημέρι και από την στιγμή που το τελευταίο παιχνίδι το δίνει σήμερα Πέμπτη νομίζουμε ότι ειναι εφικτό να γίνει κανονικά το παιχνίδι Κυριακή κάτι που το αναφέρει ρητά ο κανονισμός βάση της ενημέρωσης που έχουμε από δικηγόρο ειδικό του αθλητικού ποινικού δικαίου. 
Εκτός αυτού να υπενθυμήσουμε ότι τις προηγουμενες χρονιές δεν υπήρχε κούραση όταν η αποστολή επέστρεφε Σάββατο και τα παιχνίδια γίνονταν κανονικά την Κυριακή, ουδέποτε αναβλήθηκε παιχνίδι για την Τετάρτη και μάλιστα επί θητείας της ίδιας διοίκησης. Τι άλλαξε φέτος μπορεί να μας εξηγήσει κανείς από την ΕΠΣ Πέλλας; 
Αν είναι αυτή η εξυγίανση που θέλετε να φέρετε στο ποδόσφαιρο κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας, λυπούμαστε βαθύτατα γιατί αυτό κάπως αλλιώς λέγεται ας το κρίνει ο απλός φίλαθλος του ποδοσφαίρου του Ν.Πέλλας. 
Ζητούμε συγνώμη αν σας κουράσαμε απλοί φίλοι του ποδοσφαιρου αλλά επρεπε να το κάνουμε θα πούμε κάτι τελευταίο ήταν αδικο να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή γιατι οι τρείς αθλητές του Εθνικού θα ήταν κουρασμένοι(;) από τα παιχνίδια που έπαιξαν ( ούτε καν ολόκληρα), αλλά είναι δίκαιο να γίνει την Τετάρτη με πέντε απουσίες από την δική μας ομάδα……
Τέλος καλούμε όλους αυτούς που πήραν αυτή την τραγική απόφαση να παρεβρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου του Μαυροβουνίου και να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι-γιορτή αλλά και να διαπιστώσουν ότι η ομάδα μας θέλει να κρίνονται τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όχι αλλού ξέρουν καλύτερα αυτοί.
Με τιμή το Δ.Σ ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης.
Υ.Γ Τέο ζήτησες Σάββατο είπαν «Όχι» Τέο ζήτησες Κυριακή είπαν «Ναί» έχεις δίκιο αλλά θα παιξεις Τετάρτη.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: