Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

XII Roma Caput Mundi: Η επίσημη τελετή στην Salone d'Onore del CONI

"Καλώς ήρθατε στη Ρώμη, ελπίζουμε κι ευχόμαστε αυτή η εμπειρία να μείνει αξέχαστη σε όλους σας". Αυτό είναι το κοινό μήνυμα που στάλθηκε στους παίκτες και τους συνοδούς όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο "Roma Caput Mundi", με τις ομιλίες από τον Γενικό Γραμματέα της CONI και τον Έκτακτο Επίτροπο του FIGC Roberto Fabbricini, τον Πρόεδρο του Εθνικού Ερασιτεχνικού Συνδέσμου Cosimo Sibilia, τον Διευθυντή LND Giuseppe Caridi και τον Πρόεδρο της Lazio CR Melchiorre Zarelli κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.
Όλες οι ομάδες, της Αλβανίας, της Ελλάδας, της Μάλτας, της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Ρουμανίας που συμμετείχαν σε αυτό το XII Roma Caput Mundi, συμπεριλαμβανομένων και των ιταλικών ομάδων της LND κάτω του 18 και της CR Lazio, γέμισαν με τα χρώματά τους την αίθουσα CONI, όπου συμμετείχαν και οι διπλωματικοί εκπρόσωποι όλων των ξένων αντιπροσωπειών.
Κλείνοντας η τελετή απονεμήθηκε φόρος τιμής στους διπλωματικούς εκπροσώπους στην Ιταλία όλων των παρόντων ξένων αντιπροσωπειών: Γεράτα Ζέγι Μπαλό (Αρχηγός Πολιτισμού και Τύπου της Πρεσβείας της Αλβανίας), Αλέξης Κατσαρέας (Πρώτος Γραμματέας και Πολιτιστικός Συνηγόρος της Πρεσβείας της Ελλάδας) , Vanessa Frazier (Πρέσβης της Μάλτας), Jill Morris (Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας) και Razvan Galos (Προξενικός υπάλληλος της Πρεσβείας της Ρουμανίας). Πριν επιστρέψουν στο Fiuggi, όλοι οι παίκτες επισκέφτηκαν το Ολυμπιακό στάδιο.
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι(4 ώρα Ελλάδας), διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του τουρνουά, με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την Μάλτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: