Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων σε Ε.Π.Σ. Πέλλας και Γ' Εθνική - Βαθμολογίες

Όλα σχεδόν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας φέτος, τα οποία πολυδιαφημίστηκαν κατά καιρούς κι από την διοργανώτρια αλλά κι από διάφορα τοπικά ΜΜΕ ως τα καλύτερα και πιο αμφίρροπα μετά από χρόνια, φαίνεται να είναι στην κυριολεξία εντελώς της «πλάκας»! Είναι όλα υπόθεση τριών. τεσσάρων, ή το πολύ πέντε ομάδων, που έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τους υπόλοιπους, με τους «κομπάρσους» όχι μόνο να περισσεύουν, αλλά να είναι σε διάρκεια και αγωνιστικά «πτώματα» χωρίς να μπορούν ή ίσως και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις να θέλουν, να διαδραματίσουν κάποιο σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη των πρωταθλημάτων.
Το Μελίσσι έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει μια άνετη νίκη με αντίπαλο τα αδύναμα Εσώβαλτα. Στον Εξαπλάτανο η Δόξα, που μάλλον πήρε στα σοβαρά ότι επρόκειτο για ντέρμπι της Αλμωπίας. νίκησε δύσκολα την παραπαίουσα Άψαλο. Τέλος στην Σωσάνδρα ο «επαναπαυμένος» Ακρίτας, δεν μπόρεσε να κοντράρει ούτε την Κρύα Βρύση, κι έδειξε και πάλι ότι «αντέχει» και αντιστέκεται μόλις για ένα 45λεπτο! Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής για την Α1 όμως, είναι την ερχόμενη Τετάρτη στο Μαυροβούνι, με την τοπική Δόξα να υποδέχεται τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Στις χαμηλότερες κατηγορίες είχε κατά τόπους, «χιονοθύελλα» τερμάτων! Εκεί που στην κυριολεξία φαίνεται να το «έστρωσε» για τα καλά, ήταν στο Δυτικό, όπου η τοπική ομάδα γέμισε χωρίς υπερβολή με «χιονόμπαλες» τα δίχτυα της Νέας Τραπεζούντας! Στους Σαρακηνούς επίσης το τελικό σκορ ήταν για ακόμη μία φορά «ακατάλληλο» για ανηλίκους... Σκορ «ακατάλληλο» και στην γειτονική Νέα Πέλλα, όπου ο Μ.Α. διέσυρε τον 4ο της βαθμολογίας Άγιο Λουκά, πλησιάζοντας πλέον ακόμα περισσότερο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Πατριαρχείο, κι αφήνοντας οριστικά πίσω του την Αραβησσό και τον Άγιο Λουκά. Η Ραχώνα πήρε ξεκούραστα το τρίποντο στο Λιποχώρι(δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα) και συνεχίζει να ελπίζει στην 3η θέση, ενώ τα Άθυρα γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από το φιλόδοξο Σταυροδρόμι.
Τέλος θετικά ή πολύ θετικά ήταν τα αποτελέσματα για τις ομάδες του νομού στην Γ' Εθνική, με τον Αλμωπό να καθαρίζει την παραμονή, «γράφοντας τάληρο» με αντίπαλο τον Μ.Α. Τρικάλων και τον Εδεσσαϊκό που ελπίζοντας βάσιμα κι αυτός, να φεύγει με τον πολύτιμο βαθμό από το Κιλκίς, έστω κι αν αγωνίστηκε στο τέλος με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καράμπελα. Ο Ιωσηφίδης εκτός αποστολής. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε Α1 Ερασιτεχνική και 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ 0-4
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 3-0
ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-3 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 11-0
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-6

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2-3
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 0-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 3-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΣΚΥΔΡΑ 2000 2-5
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2-4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 8-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 2-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 15-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 0-3 α.α.

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 24η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 5-1
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-0
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 0-3
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: