Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Μ.Α. Πέλλας - Αναγέννηση Γ. (1-0)1-0. Δεν χρειάστηκε όλο το γήπεδο...

Δίκαιη φιλική νίκη και επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών για τον Μ.Α. Πέλλας, που για μια ώρα αγώνα ήταν καλύτερος, έστω κι αν επιθετικά εμφανώς υστέρησε σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, κυρίως όμως σήμερα λόγω επιθετικής λειψανδρίας.
Το παιχνίδι γενικά ήταν καλό, είχε ρυθμό, συνεργασίες, ωραίες προσπάθειες και ενέργειες, όμως μακριά από τα τέρματα των δύο ομάδων, αφού οι απουσίες κυρίως της Πέλλας, αλλά και τα αμυντικά συστήματα των δύο προπονητών, απέτρεψαν την δημιουργία πολλών επικίνδυνων καταστάσεων στις αντίπαλες περιοχές. Κατοχή, σωστή ανάπτυξη και συνεχή κίνηση, πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία για την Πέλλα, όμως μόνο στα 3/4 του γηπέδου και μέχρι την περιοχή των φιλοξενουμένων, αφού οι επιθετικές λύσεις ήταν ελάχιστες με τις απουσίες των Κατσαμακτσή, Μπρατσούδη Τ. και Καρασμάνη, κι επιστρατεύτηκαν μέσοι να βοηθήσουν την κατάσταση. Απόρροια αυτών ήταν το γκολ του Γουστέρη στο 5' όταν εκμεταλλεύθηκε άριστα τραγικό λάθος γύρισμα αμυντικού της Αναγέννησης και εκτέλεσε εύκολα επιτυγχάνοντας το 1-0, όπως και 3-4 επιθέσεις με πολύ καλές προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που όμως τελείωσαν από τους Γουστέρη, Μαντζανά, Ζούζουλα και Πιτσάρη με σουτ εκτός περιοχής χωρίς όμως να βρουν στόχο. Η Αναγέννηση σε πιο παθητικό ρόλο την πρώτη ώρα αγώνα, είχε να αντιπαραθέσει μόλις μία καλή ευκαιρία όταν ο Τερζής μετά από σέντρα δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα από την περιοχή κι αυτή κατέληξε αρκετά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Πέλλας.
Οι πολλές αλλαγές από τους γηπεδούχους, αλλά και το προηγμένο στάδιο προετοιμασίας των φιλοξενουμένων που έδειχναν πιο φρέσκοι, έκαναν το παιχνίδι μετά το 60' πιο ανοιχτό και την Αναγέννηση πιο απαιτητική να βγαίνει πιο εύκολα σε αντεπιθέσεις και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελαφρώς περισσότερες ευκαιρίες απ' ότι στο προηγούμενο διάστημα, με τις καλύτερες για τους φιλοξενούμενους, που νικήθηκαν σε δύο μοναδικά τετ α τετ με τους Λαζαρίδη και Κοκκινίδη από τον Δομουκτσίδη που απέκρουσε σωτήρια. Έτσι μοιραία το σκορ παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, στο φτωχό 1-0.
Σε καλή κατάσταση με σωστές υποδείξεις η διαιτητική τριπλέτα Ατζαμιδάκη, Παντζαρτζή, Τουλκερίδη.
Το ερχόμενο Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα, η Πέλλα υποδέχεται σ' ακόμη μία φιλική αναμέτρηση τον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου.
Σύνθεση
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Σιαματάς, Πλιόγκας Η., Βασιλάκογλου, Πιτσάρης, Μαντζανάς, Τοπάλης, Μπουράκης, Ζούζουλας, Γουστέρης. Αγωνίστηκαν: Ρέκος, Αλμπάνης, Πλιόγκας Γ., Τζιότζιος, Παπαγεωργίου, Γιαλαμάς, Κάλφας, Γερμανούδης, Κωνσταντινίδης, Στάγκος.

Μια προσφορά του








Δεν υπάρχουν σχόλια: