Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ένα σπουδαίο ταλέντο που ήδη ενδιαφέρει, αλλά σίγουρα θα απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, αποκτήθηκε από τον Π.Α.Σ. Μ..Α. Πέλλας. 
Πρόκειται για τον 16χρονο πολυσύνθετο μέσο Παναγιώτη Μαντζανά, που μεταγράφηκε από την πλέον επιτυχημένη διαχρονικά στην επεξεργασία και ανάδειξη ταλέντων, Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών με την οποία η ομάδα μας συνεργάζεται άψογα τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Νέα Πέλλα με τα πλούσια φυσικά και σωματικά προσόντα, εντυπωσιάζει στην προετοιμασία, δείχνοντας απόλυτα έτοιμος αν και προέρχεται από τμήματα υποδομών, να ανταποκριθεί άμεσα στις δυσκολίες και τις προκλήσεις των ανδρικών πρωταθλημάτων.
Ο Παναγιώτης Μαντζανάς «συνήθης» πρωταθλητής με την ΑΑΓ, αποτελεί βασικό στέλεχος και των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Πέλλας, ενώ έχει λάβει μέρος και σε καλοκαιρινά καμπ μεγάλων ομάδων της Superliga, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και άριστες εντυπώσεις!
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Α.Σ. Μ..Α. Πέλλας, του εύχεται υγεία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών φιλοδοξιών του, με την βεβαιότητα και την πίστη, πολλών ατομικών και ομαδικών διακρίσεων και επιτυχιών στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: