Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μ.Α. Πέλλας - Α.Σ. Γιαννιτσά (1-0)2-1. Και το δεύτερο δείγμα θετικό!

Σ' ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Πέλλας, με αρκετά καλό ρυθμό για την εποχή, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε δίκαια την φιλική νίκη απέναντι στην πιο έτοιμη ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά, κερδίζοντας παράλληλα και τις εντυπώσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε μεγάλα χρονικά διαστήματα συνολικά της αναμέτρησης.
Εμφανές το κίνητρο και στις δύο ομάδες για  τους δικούς της λόγους η καθεμία, καλός ρυθμός για περίοδο προετοιμασίας, διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές, αρκετές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, ένα δοκάρι για τον Α.Σ. Γιαννιτσά στο πρώτο μέρος και τρία όμορφα γκολ, ήταν όσα συνέβησαν και συνέθεσαν την εικόνα της σημερινής φιλικής αναμέτρησης. Τα γκολ πέτυχαν, για τους γηπεδούχους ο Μπουράκης στο 8' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Καρασμάνης και ο Μπρατσούδης με κοντινό ιδανικό πλασέ στο 83' μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα του Γουστέρη, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ευθυμιάδης με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η Πέλλα έδειξε και στο δεύτερο της δυνατό φιλικό παρά την κόπωση των καθημερινών δυνατών προπονήσεων, ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και μέρα με τη μέρα παρουσιάζει σταδιακά τη δέουσα βελτίωση. Το δέσιμο, η πειθαρχία και η συνοχή της ομάδας, το πλούσιο ταλέντο, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία σε ολόκληρο το γήπεδο σε συνάρτηση με την σωστή ανάπτυξη και τις καλές συνεργασίες επιθετικά, ήταν τα στοιχεία που συνέβαλαν στην σημερινή θετική εικόνα και το νικηφόρο φιλικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη ο Α.Σ.  Γιαννιτσά που ξεκίνησε προετοιμασία 23 Ιουλίου και πραγματοποίησε το 4ο φιλικό παιχνίδι του, κατέβηκε με εναλλακτική αποστολή λόγω και του σημερινού φιλικού με τον Ερμή Αμυνταίου στα Γιαννιτσά, προβλημάτισε με την απόδοσή του, έστω κι αν ατομικά υπήρξαν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις παικτών που έδειξαν στον κ. Τομπάζη ότι μπορεί να τους υπολογίζει στην φετινή προσπάθεια μια αξιόλογης πορείας στη Γ' Εθνική. Λίγο χρόνο συμμετοχής πήρε σήμερα με την ομάδα των Γιαννιτσών και ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Καραγιάννης.
Την Κυριακή ο Α.Σ. Γιαννιτσά αγωνίζεται για το κύπελλο Ελλάδας στην Καβάλα, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος το ερχόμενο Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι υποδέχεται στην Πέλλα τον Απόλλωνα Ευρωπού.
Σε καλή κατάσταση έδειξε και η διαιτητική τριπλέτα Ατζαμιδάκη, Αλμαλιώτη, Αμαξοπούλου.
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Μπουράκης, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Καρασμάνης, Μαντζανάς, Τοπάλης, Παπαγεωργίου, Κατσαμακτσής, Βογιατζής. Αγωνίστηκαν επίσης: Γουστέρης, Ζούζουλας, Σιαματάς, Μπρατσούδης Τ., Πιτσάρης, Αλμπάνης, Ρέκος, Γιαλαμάς.
Α.Σ. Γιαννιτσά(Τομπάζης): Παπουρτζής, Κασιάνος, Αθανασιάδης, Σταυρίδης, Μπαμπαλής, Ζαμίδης, Ρέκος, Πέλκας, Τσιλογλανίδης, Ευθυμιάδης, Πετράι. Αγωνίστηκαν επίσης: Καραγιάννης, Χουσεΐνογλου.

Μια προσφορά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: