Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ιδιαίτερα δε, στους επιτυχόντες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που για ακόμη μία χρονιά, συνδυάζοντας αρμονικά σχολείο και ποδόσφαιρο, μας έκαναν υπερήφανους με το ήθος, την προσπάθεια και τις πολύ καλές επιδόσεις τους και στους δύο τομείς!
Πέρυσι ήταν ο Ηλίας, ο Γιάννης, ο Νίκος, φέτος ο Αλέξανδρος, ο Μάκης, ο Κωνσταντίνος... Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!
Οι κοπιαστικές και επίπονες προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις σπουδές σας, σ' αυτόν το νέο κύκλο με πολλές προκλήσεις, ενδιαφέροντα και εμπειρίες της ζωής σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους. Καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!
Στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Τίποτα δεν χάθηκε, πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Καλή πρόοδο σε όλους!

Δ.Ε. Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: