Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μ.Α. Πέλλας - Απόλλων Ευρωπού (1-0)2-0. Υποτονικός...

Ένας φιλικός αγώνας που φάνηκε περισσότερο σαν «αποκατάσταση» και «αποθεραπεία» για την ομάδα μας μετά από τις καθημερινές επίπονες και κουραστικές προπονήσεις, καθώς και τα δύο δυνατά φιλικά που προηγήθηκαν, έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές για δοκιμές σχημάτων, θέσεων και προσώπων, δεν θα μπορούσε να δώσει τίποτα περισσότερο, απ' όσα τελικά αυτός προσέφερε στους 70-80 φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας.
Μέτριο θέαμα, αργός ρυθμός, βαριά πόδια και ελάχιστες καλές στιγμές, συνθέτουν την εικόνα της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης Μ.Α. Πέλλας - Απόλλων Ευρωπού. Κι αν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά και τα δύο τέρματα, αυτές ήταν περισσότερο απόρροια ατομικών λαθών και ενεργειών και της τακτικής αναρχίας από τις πολλές αλλαγές στην εξέλιξη, παρά εμπνευσμένων και δουλεμένων ποδοσφαιρικών συστημάτων και ομαδικών προσπαθειών... Το τελικό σκορ 2-0, μ' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, μάλλον σκιαγραφεί και επιβραβεύει με τον πιο δίκαιο τρόπο, ότι προσπάθησαν και κατάφεραν όσοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν από τις δύο ομάδες. Το ανακάτεμα της «τράπουλας» των δύο προπονητών, με τις αλλαγές και τις ελλείψεις, δεν βοήθησαν κανέναν άλλον εκτός από τους ίδιους, που έβγαλαν με το δικό τους οπτικό μάτι χρήσιμα αλλά θα έλεγα όχι τόσο ασφαλή συμπεράσματα. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Κατσαμακτσής στο 15΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να αλλάζει πορεία από πόδι αμυντικού και ο Γουστέρης στο 50' με εξαιρετικό τελείωμα, μετά από την ίσως καλύτερη ομαδική προσπάθεια της Πέλλας στον σημερινό φιλικό αγώνα.
Ο Μ.Α. Πέλλας σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις, ήταν σίγουρα πιο κουρασμένος, πιο υποτονικός και πιο ασύνδετος, μακριά από τον καλό του εαυτό και την εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Πάντως ακόμα κι έτσι, ήταν εμφανώς καλύτερος του αντιπάλου του και η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη.
Ο Απόλλωνας Ευρωπού ομάδα Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς από την άλλη, αισθητά αδύναμος, μέτριος ακόμα και στα καλύτερά του και ακίνδυνος ακόμα και στις πιο επικίνδυνες επιθέσεις του. Δεν θα μπορούσε να πάρει τίποτα περισσότερο, από αυτό που πέτυχε, δηλαδή μια αξιοπρεπή φιλική ήττα.
Εύκολη και σχεδόν αλάνθαστη δουλειά για την διαιτητική τριπλέτα Δαργινίδη, Παντζαρτζή, Μιτώνα.
Την ερχόμενη Τετάρτη ο Μ.Α. Πέλλας φιλοξενεί στην Πέλλα την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει και η κυκλοφορία των καρτών διαρκείας 2018-19...
Οι συνθέσεις
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Τζιότζιος, Πλιόγκας, Αλμπάνης, Πιτσάρης, Γερμανούδης, Μαντζανάς, Γουστέρης, Μπουράκης, Κατσαμακτσής. Αγωνίσθηκαν: Μυτακόπουλος Θ., Καρασμάνης, Τοπάλης, Βασιλάκογλου, Κάλφας, Κωνσταντινίδης, Ρέκος, Γιαλαμάς.
Απόλλων Ευρωπού: Δουλκερίδης, Πεντέρης, Γκουντενούδης, Χομένι, Λάμπρου Χ., Κικίρης, Παπαναστασίου, Ισαηλίδης, Αϊβάζης, Τεό, Κουνουπάκης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: