Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-2)1-4. Πρόβα τζενεράλε... άλλης κατηγορίας!

Εκπληκτική εμφάνιση και επιβλητική φιλική νίκη για τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας επί της Αναγέννησης Χαλκηδόνας. Η ομάδα του Γιάννη Χαρπίδη, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, κράτησε τα καλύτερα για το τελευταίο φιλικό της παιχνίδι, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον θεσμό του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο.
Ακόμη και ο πιο τελειομανής προπονητής, ακόμη και ο πιο απαιτητικός φίλαθλος, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, αντικρίζοντας την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε χθες ο Μ.Α. Πέλλας στο δημοτικό γήπεδο Χαλκηδόνας. Οι ποδοσφαιριστές της Πέλλας διακεκριμένοι πρωταγωνιστές χθες, έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και με την απόδοσή τους κατέστησαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, απλούς κομπάρσους τους κατά τα άλλα αρκετά ποιοτικούς και θεωρητικά δυνατούς γηπεδούχους.
Αδιάκοπο τρέξιμο και πρέσινγκ σε ολόκληρο το γήπεδο, άριστη ανάπτυξη με όλους τους τρόπους και σε όλους τους χώρους, σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και απροσπέλαστη μεσοαμυντική γραμμή, πειθαρχημένες αλληλοκαλύψεις και εμπνευσμένες συνεργασίες, τέσσερα θαυμάσια τέρματα προϊόντα αυτοματοποιημένων ομαδικών προσπαθειών και άριστων εκτελέσεων από τους Γουστέρη (5'), Ζούζουλα (25'), Μαντζανά (50') και Γιαλαμά (90+), ένα κάθετο δοκάρι με τον Γουστέρη (80') και σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους Γουστέρη, Κατσαμακτσή, Μπουράκη, Ζούζουλα και Πιτσάρη, ήταν λίγο πολύ ότι είδαμε και πραγματικά απολαύσαμε χθες στο δημοτικό γήπεδο Χαλκηδόνας.
Για την μέτρια σήμερα Αναγέννηση, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ανταγωνιστικά στις συνθήκες της αναμέτρησης, καλές στιγμές καταγράφηκαν με τους Τσαλώνη, Στεργιανό και Φώτο, πριν ο Προδρομιάδης μειώσει στο 85' με κοντινό σουτ επιτυγχάνοντας το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.
Η Πέλλα το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 5 το απόγευμα, υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, τον Μ. Αλέξανδρος Όρμας.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Χαλκηδόνας(Ζαρμπής Α.): Διαμαντόπουλος, Γάκης Δ., Γάκης Α., Τανταλίδης, Παπαδημητρίου, Μαυρίδης, Χατζηαναγνώστου, Ζαρμπής Χ., Φώτος, Τσαλώνης, Στεργιανός. Αγωνίστηκαν: Κούσας, Σαμπάνης, Προδρομιάδης.
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης Γ.): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Σιαματάς, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Μπουράκης, Τοπάλης, Μαντζανάς, Ζούζουλας, Γουστέρης, Κατσαμακτσής. Αγωνίστηκαν: Πιτσάρης, Παπαγεωργίου, Γιαλαμάς, Αλμπάνης, Ρέκος.
Μια προσφορά του

 












Δεν υπάρχουν σχόλια: