Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Ο πολύπειρος και πολυσύνθετος κεντρικός αμυντικός Μαρίνος Τανταλίδης, με πολλές παραστάσεις και διακρίσεις, αποτελεί από σήμερα την 5η φετινή μεταγραφή για την ομάδα μας. 
Ένας χαρισματικός και πληθωρικός ποδοσφαιριστής που με διακριτική ευχέρεια αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος, έχει φορέσει στο παρελθόν για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας και την Α1 την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας, με την οποία διακρίθηκε και ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της κατηγορίας. 
Έχει αγωνιστεί επίσης για πολλά χρόνια, κάνοντας πρωταθλητισμό και σε ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπως ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων και η Αναγέννηση Χαλκηδόνας, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, ενώ έχει απασχολήσει επανειλημμένα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ομάδες εθνικών κατηγοριών. Μια πολύ σημαντική προσθήκη, μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα για την νεανική ομάδα της Πέλλας, που προσθέτει με τον ιδανικότερο και καταλληλότερο τρόπο και την απαραίτητη εμπειρία για την επίτευξη των υψηλών φετινών στόχων της.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: