Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό «που αμφισβήτησε ο κ. Τζανακόπουλος» ανήρτησε ο Κ. Χατζηδάκης

Τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό «που αμφισβήτησε χθες ο κ. #Τζανακόπουλος στην #ΕΡΤ» ανήρτησε σήμερα στο τουίτερ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
«Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση κ κυβ.εκπρόσωπο. Ο καθένας έχει την ταυτότητα κ τη διαδρομή του. Εγώ θέλω απλώς να είμαι εντάξει απέναντί σας!» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης. 
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, και βουλευτή Β' Αθηνών, «Η Ελλάδα είναι στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά στην #ανάπτυξη. Δεν το λέω εγώ. Το λέει η #Eurostat. Αυτόν τον πίνακα έδειξα χθες στην #ΕΡΤ στον κ.#Τζανακόπουλο κ τον αμφισβήτησε με ειρωνεία! Δυστυχώς για τον #ΣΥΡΙΖΑ, η πραγματικότητα είναι εδώ κ τον εκδικείται καθημερινά» πρόσθεσε στον λογαριασμό του στο τουίτερ και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους #φόρους στην Ευρωζώνη. Στα φορολογικά έσοδα (#Καθημερινή με στοιχεία #Παγκόσμιας_Τράπεζας) κ στις αυξήσεις φόρων (έκθεση #ΟΟΣΑ). 
Ο κ. #Τζανακόπουλος το αρνήθηκε χθες στην #ΕΡΤ. Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει αυτόν κ τον #ΣΥΡΙΖΑ!». Τέλος, σημείωσε ότι «21 περικοπές συντάξεων κ αυξ. εισφορών έχει κάνει η κυβέρνηση #ΣΥΡΙΖΑ. Στον πίνακα του @VroutsisGiannis που έχει δημοσιεύσει η #ΝΔ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί νόμοι κ αποφάσεις. Ο κ. #Τζανακόπουλος χθες στην #ΕΡΤ το αμφισβήτησε και αυτό! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών!»
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: