Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας (3-1)4-2. Με την δύναμη και ορμή της συνήθειας, νικάει πλέον και «φιλικά»

Σ' ένα πλούσιο σε τέρματα και φάσεις παιχνίδι κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας έχοντας πατημένο το «γκάζι» από τους επίσημους αγώνες, συνέχισε νικηφόρα και στην φιλική αναμέτρηση με τον γειτονικό Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας.
Οι δύο προπονητές Γιάννης Χαρπίδης και Κώστας Νινιατσούδης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θέσεις, παίκτες και τακτικές και πρέπει να έμειναν, δεδομένων των συνθηκών και των απουσιών που είχαν και οι δύο ομάδες, αρκετά ικανοποιημένοι από την εικόνα και την προσπάθεια όσων ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν, μεταξύ των οποίων και πολλοί νεαροί από τα τμήματα υποδομών.
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κωνσταντινίδης, Στάγκος, Μαντζανάς στο πρώτο μέρος και Μπουράκης στο δεύτερο, ενώ των φιλοξενουμένων ο Βουζαξάκης ένα σε κάθε ημίχρονο, όταν μείωσε αρχικά το σκορ σε 2-1 και όταν έκλεισε τον «χορό» των σημερινών τερμάτων, μειώνοντας και πάλι σε 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Το πιο θεαματικό πρώτο ημίχρονο, όταν και λειτούργησαν καλύτερα οι δύο ομάδες, είχε τελειώσει με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Εύκολο έργο και ικανοποιητική προπόνηση και για τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ραμπούση, τον οποίο ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ευχαριστεί θερμά για την αφιλοκερδή διαιτησία του.
Η σύνθεση των γηπεδούχων
Μ.Α. Πέλλας: Δομουκτσίδης(Καραγιάννης, Μπρατσούδης Χ.), Μπουράκης, Τανταλίδης(Τοπάλης), Πλιόγκας, Στάγκος(Ζηματίκας, Αλευρούδης Μ.), Αλμπάνης, Μαντζανάς, Καμπούρης, Γερμανούδης, Κωνσταντινίδης, Γουστέρης(Δομουκτσίδης).
Μια προσφορά



























Δεν υπάρχουν σχόλια: