Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Οι απουσίες, οι αναγκαστικές αλλαγές και η σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης, ήταν τα βασικά εμπόδια που συνάντησε σήμερα στα Γιαννιτσά ο μέτριος σε σχέση με άλλους αγώνες Άρης Νησίου για να φτάσει σ' ακόμη ένα «επαγγελματικό» τρίποντο, κι έτσι μοιραία έφυγε στο τέλος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη Νέα Τραπεζούντα, η Αξός προηγήθηκε, το πάλεψε για 75 λεπτά, όμως η ανωτερότητα του Εθνικού ήταν αυτή που ξεκαθάρισε τα πράγματα, για να πάρουν τελικά οι γηπεδούχοι μια ευρεία νίκη.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες και τον 2ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής, η γειτονική Νέα Πέλλα προσπάθησε μέχρι τέλους να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης.
Στα Γιαννιτσά και στο παιχνίδι που περιστασιακά δώσαμε σήμερα το παρόν, Αναγέννηση και Νησί κόλλησαν στην αρκετά δίκαιη με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα, λευκή ισοπαλία. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο είχε υποφερτό ρυθμό αλλά όχι ποιότητα, ενώ στο δεύτερο με πιο αργό ρυθμό όλα έγιναν πιο προβλέψιμα και όσες φάσεις δημιούργησαν οι δύο ομάδες, προήλθαν κυρίως από στημένα. Αριθμητικά μπορεί οι καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες να ήταν μετρημένες σε ολόκληρο το παιχνίδι, όμως κάποιες απ' αυτές που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν, μπορούν να χαρακτηριστούν και κλασικές. Σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους από τους Ουρουμίδη και Κυζιρίδη, ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι από μακρινό φάουλ του Ουζούνη, μόνιμη πηγή κινδύνου για το αντίπαλο τέρμα ο Τσεγάνης, που έχασε και τις καλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα του. Αποβλήθηκε από τον κ. Γιουματζίδη στις καθυστερήσεις, ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέξανδρος Κουτίδης για διαμαρτυρία. Εύκολο έργο για την διαιτητική τριπλέτα σ' ένα σχετικά εύκολο, καθαρό και αθλητικό παιχνίδι.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά



Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 18η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 4-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 0-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-0
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 2-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.Κ ΒΡΥΣΗΣ 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: