Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Το ζητούμενο είναι η ενότητα και αλληλεγγύη

Τους κομματικούς και τοπικούς μηχανισμούς τους βιώσαμε, έφεραν το τόπο πολύ πίσω, έναν τόπο χωρίς ελπίδα, μια νεολαία που βάλλεται από παντού, καιρός είναι όλα αυτά με την θέλησή και την συμμετοχή μας να αλλάξουν πραγματικά. 
Νέο ξεκίνημα ή μια από τα ίδια; Αν χαθεί και τούτη η ευκαιρία και δεν αντιδράσει σύσσωμη η κοινωνία και η νέα γενιά, τότε νομίζουμε ότι το χωριό μας δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Σε λίγα χρόνια θα σβήσει από το χάρτη, ενώ τα Γιαννιτσά θα υπερδιογκώνονται με όλα τα αρνητικά που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να αλλάξει η ζωή και ο προσανατολισμός όλων μας.
Το ζητούμενο στην τραγικότητα που ζούμε είναι ασφαλώς η ενότητα και αλληλεγγύη. Αυτή η ενότητα, η πληθωρική αλληλεγγύη, η κοινή προσπάθεια είναι το πρώτο βήμα μας για δημιουργική αφύπνιση και ουσιαστική αναγέννηση με τις επιλογές που θα γίνουν από τους δημότες. Δεν πρέπει η λογική να ακυρωθεί από την τραγικότητα που ζει σήμερα η τοπική μας κοινωνία. Ποιος και γιατί πλέον να θέλει να ζήσει αυτή τη ζωή και σε αυτόν τον τόπο, όταν κανένας δεν ενδιαφέρεται να αλλάξουν τα πράγματα; Είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε στα ίσια για το χωριό μας που θέλουμε!

Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: