Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Το δώρο της χρονιάς στην λαχειφόρο αγορά του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας!

Το νέο παπί της Keeway μοντέλο του 2018, είναι το σούπερ δώρο που επέλεξε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας να προσφέρει, στην τελευταία και μεγαλύτερη λαχειοφόρο αγορά της φετινής αγωνιστικής περιόδου!
Το νέο Target 125i Euro4 σας προσφέρει εύκολη και άνετη οδήγηση σε συνδυασμό με μεγάλη οικονομία και στην απόκτηση αλλά και στην κατανάλωση των καθημερινών σας μετακινήσεων. Με μια ανανεωμένη πιο σπόρ εμφάνιση διαθέτει έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 125cc με προοδευτικό άνοιγμα γκαζιού ώστε να μπορεί να κινείται άνετα και ευέλικτα μέσα στην πόλη ή τους επαρχιακούς δρόμους.
Το Target 125 κινείται από έναν τετράχρονο, αερόψυκτο, μονοκύλινδρο, ψεκαστό (injection) κινητήρα 124.8 cc που αποδίδει 9 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 0.9 kg.m στις 5.500 σ.α.λ. μέσω τετρατάχυτου κιβωτίου.
Για την εκκίνησή του διαθέτει μίζα και μανιβέλα, σταματά με ένα δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω και προσθέτει πόντους στην ασφάλεια με το συνδυασμένο σύστημα φρένων CBS.
Εκτός της σύγχρονης εμφάνισής του, το Keeway Target 125 ξεχωρίζει από τον αποθηκευτικό του χώρο κάτω από τη σέλα που χωρά ένα full face κράνος.
Ζυγίζει 112 κιλά και το ρεζερβουάρ του χωρά 3.6 λίτρα βενζίνης, διαθέτει μεγάλες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 17 ιντσών και τα δύο αμορτισέρ πίσω ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων τους.
Όπως είναι γνωστό τα σκούτερ και τα παπιά της Keeway κατασκευάζονται από τον κινεζικό όμιλο εταιριών Qianjiang Group, εταιρία που έχει αγοράσει την ιταλική Benelli.
Έχει σημασία αυτή η πληροφορία γιατί τα design της Keeway έχουν δημιουργηθεί στη γειτονική χώρα, που φημίζεται για την καλαισθησία των δημιουργιών της.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την κλήρωση, με την έκδοση και κυκλοφορία των λαχνών που θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.







Δεν υπάρχουν σχόλια: