Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Οι συμμετοχές και τα γκολ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

Άλλοι με λιγότερα κι άλλοι με περισσότερα γκολ, άλλοι με λιγότερες κι άλλοι με περισσότερες συμμετοχές, η μία και μοναδική αλήθεια όμως είναι, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές συνεισέφεραν τα μέγιστα αναλογικά, κάποιες φορές υπερβάλλοντας εαυτούς, στην κοινή προσπάθεια και στο φετινό αξιέπαινο αποτέλεσμα και την τιμητική διάκριση τελικά της δεύτερης θέσης. 
Η εύρυθμη λειτουργία μιας πραγματικά ομάδας με όλη την σημασία της λέξης, που δεν την λύγισαν τα πάρα πολλά προβλήματα στην αρχή, στη διάρκεια και το τέλος της σεζόν, κι έκανε τελικά για όσους ήταν κοντά και το γνωρίζουν καλά, τεράστιες υπερβάσεις, που για κάποιους φάνταζαν στο άκουσμα τους, όνειρα εαρινής νυκτός, φαντασιώσεις και ουτοπίες. Και φυσικά, για να μη το παραβλέπουμε, με τις προσωπικές θυσίες, την ακούραστη δουλειά, την υπομονή και επιμονή, την άριστη καθοδήγηση και διαχείριση του προπονητή μας Γιάννη Χαρπίδη... 
Για να μην ξεχωρίσουμε μόνο τις επίσημες συμμετοχές και αδικήσουμε κάποιους που είχαν όλη την χρονιά την δική τους προσφορά και συνέπεια, αξιομνημόνευτη είναι και η συμμετοχή στις προπονήσεις και στους φιλικούς αγώνες, που μπορεί να μην έχει την αίγλη και την βαρύτητα επίσημων αγώνων, έχει όμως σημαντική συμβολή στην εικόνα και τις επιτυχίες αυτής της ομάδας. Ας δούμε όμως τις συμμετοχές και τα γκολ όλων των ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ σε πρωτάθλημα και κύπελλο της περιόδου 2018-19:

Δεν υπάρχουν σχόλια: